Video

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου
Άγριες Μέλισσες: Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (04/12/2019) της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες: Ο Νέστορας δέχεται μια επίσκεψη που περίμενε χρόνια και που θα ξυπνήσει μνήμες από ένα τραγικό λάθος του παρελθόντος του. Κι ενώ οι προετοιμασίες για τους γάμους κορυφώνονται ο Μιλτιάδης γυρίζει στο χωριό από το νοσοκομείο και έχει μια ειλικρινή συζήτηση με την Ελένη. Η Δρόσω παλεύει με τη ζήλια που αρχίζει να νιώθει για τον έρωτα της Ασημίνας και ο Κυριάκος προσπαθεί να πείσει την Ουρανία να μην μαρτυρήσει σε κανέναν ότι είδε τον Κυπραίο και την Μυρσίνη μόνους στο δάσος.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, και η Ασημίνα μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών αφού πρώτα ορκιστεί με τις αδελφές της, πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα. Ο Μελέτης παρασύρεται και φιλάει με πάθος την Πηνελόπη την ίδια στιγμή που ο Κλεομένης ζητά το χέρι της από τον Δούκα. Η Ελένη μετά από μια επίσκεψη ενός υπαλλήλου του Υπουργείου Γεωργίας, ανακαλύπτει κάτι, που όπως φαίνεται δεν θα έπρεπε να μάθει.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δυο αδέρφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα. Την ίδια ώρα το χωριό συνεχίζει να γυρνάει την πλάτη στη Βιολέτα και το καφενείο της, όμως, ένα… απρόσμενο θαύμα βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο Κυπραίος αναθερμαίνει τη σχέση του με την Μυρσίνη, ενώ η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει την Ελένη να σταματήσει να τον εμπιστεύεται.

Ένα μήνα μετά ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου είναι προ των πυλών. Ο Μιλτιάδης βγαίνει απ’ το νοσοκομείο ενώ ο Κλεομένης γίνεται μάρτυρας μιας συζήτησης που θα τον θέσει σε κίνδυνο. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος και η Δρόσω βρίσκονται μόνοι τους στο σπίτι των Σταμίρη και μια ιδιαίτερη κατάσταση θα τους αναστατώσει και τους δυο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments