Video

Τζέιμς Μποντ: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας “No Time to Die” [vid]

Τζέιμς Μποντ: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας “No Time to Die” [vid]
Τζέιμς Μποντ: Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ από τη νέα ταινία του πράκτορα 007, η οποία θα είναι και η τελευταία του Ντάνιελ Κρεγκ.

Τζέιμς Μποντ: Το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης 25ης νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγη ώρα. Στην ταινία «No Time To Die», σύμφωνα με το σενάριο, ο Τζέιμς Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του.

Ωστόσο, η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα, τον οποίο έχουν απαγάγει, αποδεικνύεται τελικά αρκετά πιο πολύπλοκη απ’ ότι αναμενόταν οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία. Στο τρέιλερ βλέπουμε κυριολεκτικά τα… πάντα: εντυπωσιακά αυτοκίνητα, επικίνδυνες σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα, όμορφα κορίτσια, προηγμένη τεχνολογία, ένα νέο κακό, που υποδύεται ο Οσκαρικός Ράμι Μάλεκ και προφανώς τον Ντάνιελ Κρεγκ μέσα στο άψογο κοστούμι του 007 για τελευταία φορά, όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο ίδιος. Το «No Time To Die» θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 3 Απριλίου 2020.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments