Πολιτική

Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βλέπει Netflix φανατικά

Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βλέπει Netflix φανατικά
Η τάση που θέλει τους πάντες να παρακολουθούν χωρίς τέλος σειρές στο Netflix βρίσκεται και εντός Βουλής, με βουλευτή της Νέα Δημοκρατίας να μην χάνει επεισόδιο της πολυδιαφημισμένης σειράς «Shooter».

Το μικρόβιο του Netflix είναι να μην το κολλήσεις! Άπαξ και ξεκινήσεις να παρακολουθείς μία σειρά μέσω της διάσημης πλατφόρμας είσαι “καταδικασμένος” να ακολουθήσεις τη τάση και να μην χάσεις επεισόδιο από καμία άλλη. Όλο και περισσότεροι βρίσκουν στο Netflix τον ιδανικό τρόπο χαλάρωσης μετά από μια πιεστική ημέρα, την τέλεια διέξοδο για να ξεχάσουν για λίγο όλα όσα τους αγχώνουν.

Ένας από τους πιο φανατικούς του Netflix αποδεικνύεται πως είναι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Κώστας Κυρανάκης, ο οποίος όπως αναφέρεται προτιμά να ανοίξει την τηλεόραση του για να παρακολουθήσει ένα ή δύο επεισόδια των αγαπημένων σειρών. Η πίεση της ημέρας και οι συνεχείς συναντήσεις και συσκέψεις με πολιτικά πρόσωπα έρχονται να αποσυμπιεστούν με ένα χαλαρωτικό δίωρο παρακολουθώντας τις αγαπημένες του σειρές στο σπίτι του.

Όπως μαθαίνουμε είναι από τους φανατικούς τηλεθεατές του Netflix και αυτό τον καιρό χαλαρώνει παρακολουθώντας τη σειρά «Shooter» με πρωταγωνιστή έναν εξαιρετικό πρώην σκοπευτή που επιστρέφει στην ενεργό δράση για να αποτρέψει τη δολοφονία του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αγαπημένη του σειρά είναι επίσης το «House of Cards» καθώς το σενάριο είναι γεμάτο από πολιτικές ίντριγκες καθώς επίσης και το «Prison Brake». Μάλιστα τα όσα βλέπει τα σχολιάζει και με φίλους του που επίσης παρακολουθούν τα ίδια προγράμματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments