Πολιτική

Μεταναστευτικό: Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μεταναστευτικό: Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Μεταναστευτικό: Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, καθώς και η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Ίλβα Γιόχανσον.

Μεταναστευτικό: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 09:00, θα έχει σύσκεψη για το Μεταναστευτικό, στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς, καθώς και η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Ίλβα Γιόχανσον.

Τον πρωθυπουργό θα πλαισιώνουν, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου και η Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα παιδιά, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Στις 11:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στα εγκαίνια της πρώτης μονάδας παραγωγής μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύκλωσης της ENVIPCO στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στην Παλλήνη Αττικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments