Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση είναι συνέχεια του κράτους της δεξιάς

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση είναι συνέχεια του κράτους της δεξιάς
"Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την πλήρη ευθύνη για τις εικόνες ντροπής, με άντρες των ΜΑΤ να εξευτελίζουν διαδηλωτές, που εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Αθήνας" αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Ευθύνες στην κυβέρνηση για την «ακραία καταστολή των δυνάμεων της αστυνομίας εναντίον διαδηλωτών», επιρρίπτει με σημερινή της ανακοίνωση η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει ότι «η κυβέρνηση είναι συνέχεια του κράτους της δεξιάς των δεκαετιών του 50 και του 60».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η ακραία καταστολή που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών, στην πορεία για τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, έχει ως μοναδικό στόχο να εκφοβίσει το κίνημα της νεολαίας που αντιστέκεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον. Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την πλήρη ευθύνη για τις εικόνες ντροπής, με άντρες των ΜΑΤ να εξευτελίζουν διαδηλωτές, που εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Αθήνας.

Παρά το δήθεν «σύγχρονο» προφίλ που επιχειρεί να φιλοτεχνήσει, οι πρακτικές της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά συνέχεια του κράτους της δεξιάς των δεκαετιών του ’50 και ’60».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments