Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [07/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [07/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (07/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (07/12/19).

Κριός

Κατά κάποιο τρόπο αισθάνεστε σαν να σας διαφεύγει κάτι. Το να αντιδράσετε μελοδραματικά δεν θα σας βοηθήσει σε κάτι. Μην προκαλείτε προβλήματα χωρίς λόγο. Θα ήταν καλύτερα προς το παρόν να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας και να επικεντρωθείτε στα δικά σας ζητήματα.

Ταύρος

Η καρδιά σας έχει να πεταρίσει εδώ και πολύ καιρό. Βάλτε τα πιο σέξι σας ρούχα και κάντε μια νυχτερινή εξόρμηση στην πόλη. Φλερτάρετε όσο περισσότερο μπορείτε και μην αφήσετε τίποτα ανεξερεύνητο. Η προσοχή όλων θα είναι στραμμένη πάνω σας.

Δίδυμοι

Δεν έχετε καθόλου υπομονή ή χρόνο για επιφανειακούς, ρηχούς ανθρώπους τώρα. Δυστυχώς ο κόσμος μας είναι γεμάτος από τέτοιου είδους ανθρώπους – ό,τι χειρότερο μπορεί να σας συμβεί σε κάποιο ραντεβού. Μην το ανεχτείτε ούτε δευτερόλεπτο. Μόλις μυριστείτε υποκρισία και δόλια συμπεριφορά, φύγετε.

Καρκίνος

Οι κοντινοί σας άνθρωποι υποφέρουν όταν προκύπτουν στη σχέση σας ζήλεια, θυμός και άλλα άσχημα συναισθήματα. Αυτά θα έπρεπε να ανήκουν στο παρελθόν. Αν δεν έχετε τακτοποιήσει ακόμη όλες αυτές τις ντροπιαστικές στιγμές, κάντε το όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Μια καθαρή συνείδηση είναι σέξι και σας κάνει να αισθάνεστε πιο απελευθερωμένοι.

Λέων

Τα ραντεβού έχουν πλάκα, όταν κοιτάτε την θετική πλευρά. Αν, όμως, πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στο να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό και να ευχαριστήσετε το άλλο πρόσωπο, ξαφνικά η κατάσταση σας φαίνεται εντελώς θλιβερή. Να εμμένετε πάντα στις απόψεις σας. Να είστε αυθεντικοί. Μην υποκύπτετε στην πίεση.

 Παρθένος

Μην φοβάστε τώρα να παραδοθείτε και να αποκαλύψετε την κρυφή πλευρά του εαυτού σας. Κάποιος/α που σας παρακολουθεί από μακριά θα σας πλησιάσει όταν θα ξεσπάσετε συναισθηματικά. Αφήστε τα δάκρυα σας να κυλήσουν – η αυθεντικότητα σας είναι μεγάλο προσόν.

Ζυγός

Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, πιάστε χαρτί και μολύβι και γράψτε ό,τι αισθάνεστε. Πριν καλά-καλά το καταλάβετε θα δείτε να ξεδιπλώνεται μια ενδιαφέρουσα ιστορία – που αφορά εσάς! Αν μέχρι τώρα δεν είχατε σκεφτεί ποτέ να γράψετε τα απομνημονεύματά σας, δοκιμάστε το τώρα. Έχετε πολλές υπέροχες εμπειρίες να μοιραστείτε.

Σκορπιός

Είναι πολύ εύκολο, ειδικά για εσάς, να επικεντρώνεστε στις λεπτομέρειες. Είστε απόλυτα μοναδικοί; Θα το θέλατε. Αλλά να θυμάστε ότι είστε όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι. Ξεκινήστε να πλησιάζετε τους γύρω σας και να ψάχνετε για ομοιότητες. Όταν συμμερίζεστε τους γύρω σας σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο, είναι βέβαιο ότι θα συμβούν κάθε είδους υπέροχα πράγματα.

Τοξότης

Η ζωή σας δεν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τον τελευταίο καιρό – το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Πού πήγε όλη αυτή η λάμψη; Είναι ακόμη εκεί. Απλά τη χάσατε λίγο προσπαθώντας να τους κρατήσετε όλους ευχαριστημένους. Αν δεν βρίσκετε κανένα ενδιαφέρον σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρηματιστήριο, το ποδόσφαιρο και τα οικονομικά, σταματήστε να πιέζεστε και να διαδίδετε ψέματα στους άλλους.

Αιγόκερως

Είστε ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσε να έχει κάποιος – αλλά τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε τελείως χαζοί. Δεν φταίτε εσείς, απλά αφήσατε τους άλλους να σας κακομεταχειριστούν. Αν έχετε βαρεθεί αυτό τον φίλο σας που πάντα ακυρώνει τα ραντεβού σας την τελευταία στιγμή, πείτε το – δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Διαφορετικά, χάνετε πολύτιμο χρόνο από τη δική σας ζωή.

 Υδροχόος

Εκεί που στέκεστε δίπλα στον ψύκτη στο γραφείο, ακούτε μια φήμη και είναι η ευκαιρία που περιμένατε. Παρατήστε ό,τι κάνετε και ζητήστε να συναντηθείτε άμεσα με το αφεντικό σας. Να είστε όμως ρεαλιστές. Αν τελικά αυτό το περίφημο υπέροχο έργο αποδειχθεί χάσιμο χρόνου, αποχωρήστε διακριτικά.

 Ιχθύες

Αν τον τελευταίο καιρό διαρκώς δικαιολογείτε και εκλογικεύετε τα πάντα, μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Ίσως φοβάστε κάτι – την επίκριση ή την αποτυχία. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Την επόμενη φορά που θα αναγκαστείτε να παραδεχτείτε την ενοχή σας, σκεφτείτε καλά τα κίνητρά σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments