Ελλάδα

Πλατεία Συντάγματος: Έτοιμο να φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο [pics]

Πλατεία Συντάγματος: Έτοιμο να φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο [pics]
Πλατεία Συντάγματος: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στήθηκε και είναι έτοιμος προς φωταγώγηση.

Πλατεία Συντάγματος: Από σήμερα το μεσημέρι είναι έτοιμο το χριστουγεννιάτικο δέντρο προκειμένου να φωταγωγηθεί. Τα συνεργεία του δήμου έστησαν το πληθωρικό δέντρο, ύψους 17 μέτρων στην πλατεία, το οποίο ήρθε από το Καρπενήσι και περιμένει καρτερικά την τρίτη για να γεμίσει φως. Συγκεκριμένα το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας θα φωταγωγηθεί την Τρίτη, σε μια λαμπερή και γιορτινή εκδήλωση με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ρυθμό στη βραδιά θα δώσουν η Έλενα Παπαρίζου, η Idra Kayne και ο Ίαν Στρατής με τη συνοδεία της Athens Big Band, έχουν αναλάβει το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης ενώ θα εμφανιστεί και ομάδα κρουστών Batala Atenas. Highlight της βραδιάς θα είναι το 3D projection mapping στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων πάνω στο οποίο θα προβληθούν λαμπερά χρώματα, έντονα σκηνικά και εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές μεταλλαγές.

Η Αθήνα έχει μπει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και δρόμοι, πλατείες και αρκετές γωνιές της έχουν φωτιστεί. Πραγματικά φανταστικός είναι ο στολισμός στη Βουκουρεστίου με την τεράστια μπάλα με παγκάκια στο εσωτερικό της. Γεμάτο λαμπιόνια και στολίδια είναι και στου Ψυρρή, όπου μικροί και μεγάλοι κάνουν ουρές χαζεύοντας τη διακόσμηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments