Διεθνή

Juice WRLD: Πέθανε στα 21 του ο γνωστός Αμερικανός ράπερ [vid]

Juice WRLD: Πέθανε στα 21 του ο γνωστός Αμερικανός ράπερ [vid]
Juice WRLD: Τα ακριβή αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.

Juice WRLD: Ο Γνωστός Αμερικανός ράπερ, ο οποίος είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τη Nicki Minaj και τον Travis Scott, πέθανε σε ηλικία 21 ετών το πρωί της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου 2019 στο αεροδρόμιο του Σικάγο, έπειτα από μία «κρίση» που αντιμετώπισε, σύμφωνα με τη διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, το περιστατικό συνέβη όταν ο ράπερ έφτασε στο αεροδρόμιο από την Καλιφόρνια και ενώ περπατούσε. Όταν έφτασαν οι διασώστες, τον βρήκαν να αιμορραγεί από το στόμα. Ο Juice WRLD, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Jarad Anthony Higgins, είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο αργότερα κατέληξε.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.

Ο μουσικός από το Σικάγο έγινε ιδιαίτερα γνωστός με το single “All Girls Are The Same” στις αρχές του 2018 λίγο πριν κυκλοφορήσει το “Lucid Dreams”, ένα κομμάτι που έγινε από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς φτάνοντας μέχρι το Νο 2 του Billboard Hot 100. Το 2019 ο Juice WRLD κέρδισε το βραβείο του καλύτερου νέου καλλιτέχνη στα Billboard Music Awards.

Μέσα σε δύο χρόνια 25 κομμάτια του Juice WRLD «σκαρφάλωσαν» στο Hot 100 του Billboard. Ο γνωστός ράπερ, βραβεύτηκε για τον δίσκο του “Death Race for Love” ενώ συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Lil Uzi Vert, Ellie Goulding και BTS. «Θέλω να είμαι αυτός ο άνθρωπος που οδηγεί τον κόσμο πέρα από μέρος που βρίσκεται», είχε δηλώσει στο Billboard φέτος ο Αμερικανός καλλιτέχνης. «Και μέσα από αυτή τη διαδικασία ίσως βρω τον τρόπο για να ξεφύγω από τη θέση που βρίσκομαι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments