Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [9/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [9/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (9/12/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (9/12/19). Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση της στον Ταύρο, θα γεμίσει το περιβάλλον σας με αίσθηση άνεσης και ασφάλειας! Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας για όσα έχετε. Η Σελήνη στον γήινο Ταύρο, προάγει μόνο την θετική ενέργεια και την αισιοδοξία!

Ο Ερμής περνά από σήμερα στον Τοξότη, όπου θα παραμείνει έως τις 28 του μήνα. Πολλές αναβαθμισμένες πληροφορίες θα σας προσεγγίσουν, πολλές αλήθειας θα αποκαλυφθούν. Παράλληλα, προετοιμάζεται το έδαφος για τη μετάβαση του Ερμή στον Αιγόκερω στη συνέχεια. Εκεί διαμένουν ήδη ο Κρόνος και ο Πλούτωνας.

Τη Δευτέρα θα κάνετε κάποιες προσαρμογές στα επαγγελματικά σας σχέδια. Έχετε την επιθυμία να κάνετε περισσότερα σήμερα, να διεκπεραιώσετε σημαντικά καθήκοντα. Αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε τις νέες περιστάσεις που επηρεάζουν τους συναδέλφους ή τους πελάτες σας. Αναμένονται κάποιες δυσμενείς αλλαγές ή καταστάσεις στο χώρο εργασίας σας, που δεν θα εκπλήξουν κανέναν.

Τη Δευτέρα θα εκπλαγείτε από μια είδηση ​​ή μια οικονομική κατάσταση, που σχετίζεται με έναν άνδρα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να λυπηθείτε από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με μια γυναίκα συγγενή σας. Ίσως χρειαστεί να παρευρεθείτε σε μια κηδεία ή μνημόσυνο κλπ. Τη Δευτέρα θα σκεφτείτε για ένα επερχόμενο ταξίδι και υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προετοιμαστείτε για αυτό.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα αναστατωμένοι ή θυμωμένοι με κάποιον – και αυτό είναι κακό ξεκίνημα. Γι’ αυτό καλά θα ήταν να αλλάξετε τη διάθεσή σας το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μην χαλάσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν τις επόμενες μέρες. Η Δευτέρα είναι μέρα που θα λάβετε μια ποικιλία πληροφοριών, που θα είναι σημαντικές ή ενδιαφέρουσες για την οικογένεια ή την καριέρα σας. Σήμερα θα περάσετε υπέροχα με τους φίλους ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε μια συνάντηση ή συζήτηση με άτομα που χαίρεστε να επικοινωνείτε. Οι συγκεντρώσεις στο σπίτι σας ή σε δημόσιο χώρο, θα γίνουν λόγω μιας ευχάριστης περίστασης ή θα έχουν μεγάλη σημασία σε δημόσιο επίπεδο. Σήμερα δώστε προτεραιότητα στην εξέλιξη των φιλικών σας σχέσεων. Αλλά μόνο σε εκείνες από τις οποίες μπορείτε να μάθετε κάτι – και όχι να χάνετε χρόνο με ανούσια πράγματα. Η Δευτέρα είναι ευνοϊκή για να πάρετε μια σημαντική απόφαση, να υπογράψετε μια σύμβαση ή να καταλήξετε σε μια συμφωνία.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Δευτέρα είναι ευνοϊκή μέρα – και σε μεγάλο βαθμό την έχετε προγραμματίσει από πριν. Θα είστε σε θέση να κάνετε πολλά πράγματα, αν και σε κάποιες περιπτώσεις ο μεγαλύτερος φόρτος εργασίας θα προκαλέσει ένταση και άγχος. Σήμερα θα μοιραστείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, με ανθρώπους στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Κάποια άτομα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη (κυρίως γυναίκες) θα προσελκύσουν την προσοχή σας για να μιλήσουν για γεγονότα στη ζωή τους.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Προσέξτε την υγεία σας, αποφύγετε επικίνδυνες δραστηριότητες ή ακραία αθλήματα. Σήμερα θα είστε ευάλωτοι σε προσπάθειες χειραγώγησης, από άτομα που ανήκουν στον φιλικό ή συγγενικό σας κύκλο. Ένα γεγονός στη ζωή ενός άντρα – που βρίσκεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας των δικών του ψευδαισθήσεων ή των κακόβουλων πράξεων άλλων – θα απαιτήσει την προσοχή σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments