Αθλητισμός

Έγκμουντουρ Κρίστινσον: Εξελίσσεται σε νέο Ντέλετιτς

Έγκμουντουρ Κρίστινσον: Εξελίσσεται σε νέο Ντέλετιτς
Έγκμουντουρ Κρίστινσον: Η υπομονή του Αλέξη Κούγια τελειώνει και ο Ισλανδός τερματοφύλακας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Έγκμουντουρ Κρίστινσον: Το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Ισλανδού τερματοφύλακα της ΑΕΛ έχει ξεκινήσει να θυμίζει έντονα την περυσινή περίπτωση του Μίλος Ντέλετιτς. Η ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας έχουν ήδη κάνει την πρόταση τους αλλά ο Κρίστινσον δεν έχει απαντήσει ακόμα. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ δεν φημίζεται για την υπομονή του και δεν πρόκειται να περιμένει τον Ισλανδό για πολύ ακόμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν ο Κρίστινσον δεν έχει απαντήσει μέχρι τα Χριστούγεννα, τότε θα προχωρήσει η μεταγραφή βασικού τερματοφύλακα στην ΑΕΛ. Ο διάδοχός του έχει βρεθεί ήδη  (σ.σ. Ισπανός Νο1 που έπαιζε στην Σκανδιναβία) και το μόνο που μένει είναι ο Κούγιας να δώσει την εντολή για να γίνει πρόταση.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ έχει αποδείξει ότι δεν περιμένει ποδοσφαιριστές. Όπως έκανε πέρυσι με τον Μίλος Ντέλετιτς, το οποίο έθεσε εκτός ομάδος πριν το τέλος του πρωταθλήματος επειδή δεν είχε απαντήσει στην πρόταση για ανανέωση, το ίδιο θα κάνει και με τον Έγκμουντουρ Κρίστινσον. Απλά στην τωρινή περίπτωση αυτό θα γίνει από τον Γενάρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments