Αθλητισμός

Ενέα Μιχάι: Μόνο με δανεισμό τον δίνει ο ΠΑΟΚ

Ενέα Μιχάι: Μόνο με δανεισμό τον δίνει ο ΠΑΟΚ
Ενέα Μιχάι: Μόνο με τη μορφή δανεισμού θα παραχωρήσει τον νεαρό αμυντικό ο ΠΑΟΚ.

Ενέα Μιχάι: Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δείξει μια τάση προς την Ελληνική αγορά. Στο πλαίσιο αυτής της στροφής, οι πρωταθλητές απέκτησαν τον Αλβανό αμυντικό από τον Παναιτωλικό. Οι εμφανίσεις του Μιχάι ήταν εξαιρετικές στο Αγρίνιο και θα περίμενε κανείς να έχει ενεργό ρόλο στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο διεθνής αμυντικός δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Αμπέλ Φερέιρα.

Παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε ο Βαρέλα και δημιούργησε κενό στο κέντρο της άμυνας, ο Μιχάι δεν αγωνίστηκε καθόλου. Φυσικά αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Μιχάι που βρίσκεται σε μια ηλικία που είναι καλύτερο για την εξέλιξη του να αγωνίζεται όσο περισσότερο γίνεται. Σε αυτές τις περιπτώσεις η μεταγραφή είναι η μοναδική λύση.

Μόνο δανεικός ο Μιχάι

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει βασικό στέλεχος, αλλά στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πολύ τον Μιχάι. Αυτό τους έχει οδηγήσει στην απόφαση να τον παραχωρήσουν κάπου με τη μορφή δανεισμού. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime. “Σίγουρα η επιλογή του Μιχάι από τον ΠΑΟΚ, είχε γνώμονα το μέλλον, αφού τα δείγματα που είχε δείξει στον Παναιτωλικό ήταν πραγματικά εξαιρετικά.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ιδανικά για τον δεξιό μπακ, αφού δεν έχει βρει καθόλου χρόνο συμμετοχής και δεν έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια του.Όπως αποκαλύπτει μάλιστα το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο Τάσος Παπαδόπουλος, ο εν Ελλάδι εκπρόσωπός της SEG και εκείνος που πήγε στην ολλανδική εταιρεία τόσο τον Μιχάι αλλά και τον Λάμπρου, έχει αρχίσει τις συζητήσεις. Ο Μιχάι, παίζει πλέον ως δεξιός μπακ μόνο στο δίτερμα του ΠΑΟΚ και η λύση του δανεισμού είναι φαίνεται να είναι η μόνη επιλογή. Το σίγουρο είναι ότι ανάλογη πέραση δεν έχει στη διεθνή πιάτσα”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments