Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πρώτα ο Ομάρ μετά ο Γκιγιέρμε

Ολυμπιακός: Πρώτα ο Ομάρ μετά ο Γκιγιέρμε
Ολυμπιακός: Η ανανέωση του Νορβηγού διεθνή είναι άμεση προτεραιότητα για του Ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός: Οι άνθρωποι των Πειραιωτών έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό να ασχολούνται με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών. Δύο παίκτες που πραγματοποιούν πολύ καλή χρονιά είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Γκιγιέρμε. Ο Νορβηγός μπακ και ο Βραζιλιάνος μέσος έχουν καταλυτικό ρόλο για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο μάνατζερ του Γκιγιέρμε αναμένεται σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να προβεί συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του πελάτη του. Οι υπάρχουσες συνθήκες οδηγούν σε θετικές εξελίξεις, καθώς εκτός του Ολυμπιακού και η πλευρά του παίκτη βλέπει με θετικό μάτι την περαιτέρω παρουσία στον Πειραιά.

Όμως οι Ερυθρόλευκοι δεν βιάζονται για την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου, καθώς το το ισχύον συμβόλαιο λήγει το 2021. Αυτό που “καίει” τον Ολυμπιακό είναι η επέκταση του συμβολαίου του Ελαμπντελαουί, καθώς ο χρόνος πιέζει τους Πειραιώτες. Το συμβόλαιο του Νορβηγού λήγει στις 30 Ιουνίου 2020, κάτι που σημαίνει ότι σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες από τώρα θα μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί με προοπτική το καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments