Τεχνολογία

Έρχεται μοναδική λειτουργία στα google maps που θα λατρέψουν όλοι

Έρχεται μοναδική λειτουργία στα google maps που θα λατρέψουν όλοι
Το νέο χαρακτηριστικό του Google maps κάνει τη ζωή των πεζών ακόμη ευκολότερη.

Η εφαρμογή Google maps έχει καταφέρει να “λύσει” τα χέρια δισεκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Το να βρεις τον δρόμο που θες να κινηθείς ή να καταλήξεις σε μια πόλη όπου επικρατεί χάος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το ίδιο ακριβώς και για ένα απομακρυσμένο σημείο στο οποίο δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά. Η Google maps χαρτογραφώντας τα πάντα μπορεί εύκολα και το σημαντικότερα γρήγορα να σας κατευθύνει αφήνοντας πίσω όλη την ταλαιπωρία.

Η νέα καινοτομία της εφαρμογής πηγαίνει την αναζήτηση του οδικού δικτύου σε άλλο επίπεδο. Πόσες φορές κατά τις βραδινές ώρες θέλουμε να αποφύγουμε έναν δρόμο με ανεπαρκή φωτισμό, ο οποίος αυξάνει την επικινδυνότητα για κλοπή; Η Google πλέον θα σου δείχνει τους χάρτες τους φωτισμένους δρόμους αλλά και τους σκοτεινούς όταν περπατάς.

Όλα αυτά σύμφωνα με τους προγραμματιστές της XDA, οι οποίοι ανακάλυψαν το χαρακτηριστικό σε μια νέα έκδοση beta του Google Maps. Σύμφωνα με τους ίδιους, θα μπορείς να βλέπεις στους χάρτες τους φωτισμένους δρόμους με κίτρινο χρώμα. Κι αυτούς θα πρέπει να επιλέγεις να περπατάς! Η λειτουργία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο κοινό, αλλά αναμένεται να γίνει σύντομα.

 Οι χάρτες της Google είναι πιο δημοφιλείς χάρτες, τόσο σε desktop όσο και σε κινητά, και το νέο χαρακτηριστικό δείχνει ότι η Google θέλει να διατηρήσει υψηλά τον πήχη. Χάρη στο Google Maps, δεν θα μπαίνεις πλέον σε σκοτεινούς, επικίνδυνους δρόμους που δεν έχουν επαρκή φωτισμό.

Η Google ενημερώνει σταθερά στους χάρτες με νέα χαρακτηριστικά, ενώ οι δύο τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δυναμικοί. Τον Οκτώβριο, η εταιρεία πρόσθεσε μια λειτουργία ανώνυμης λειτουργίας για τους χάρτες, και αργότερα τον ίδιο μήνα πρόσθεσε επιπλέον λεπτομερείς ηχητικές οδηγίες για τα άτομα με προβλήματα όρασης. Τον Νοέμβριο, οι Χάρτες της Google πρόσθεσαν επίσης τη δυνατότητα μετάφρασης για να μπορεί να διαβάζει κανείς τις διευθύνσεις ακόμα κι αν δεν μιλάει τη γλώσσα της χώρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments