Video

Παύλος Χαϊκάλης: Στο χειρουργείο ο ηθοποιός – Ανεβλήθη η αποψινή παράσταση [vid]

Παύλος Χαϊκάλης: Στο χειρουργείο ο ηθοποιός – Ανεβλήθη η αποψινή παράσταση [vid]
Παύλος Χαϊκάλης: Το πρόβλημα υγείας που οδήγησε τον δημοφιλή ηθοποιό στο χειρουργείο.

Παύλος Χαϊκάλης: Ο ηθοποιός συνεχίζει να ταλαιπωρείται με μερικά προβλήματα υγείας. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αφαίρεση της χολής του. Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, ο Παύλος Χαϊκάλης αφαίρεσε τη χολή του, αφού το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας τον ταλαιπωρούσε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναβλήθηκε η παράσταση

Για αυτό το λόγο, ματαιώθηκε η παράσταση «Βρε καλώς τους» σήμερα Τετάρτη, όπου πρωταγωνιστεί μαζί τον Λάκη Λαζόπουλο και τη Μαρία Σολωμού στο θέατρο Βρετάνια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή, ο Παύλος Χαϊκάλης αναμένεται αύριο να πάει κανονικά στο θέατρο. Να σου θυμίσουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο, ο γνωστός ηθοποιός είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κρίση κολικού.

Ο γνωστός ηθοποιός πριν μερικές εβδομάδες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο, και συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου και έγραψε: «Άντε να δούμε πως θα πάει η εβδομάδα. Στο Ελπίς για ανάπαυση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments