Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [11/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [11/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (11/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (11/12/19).

  • Κριός

Οι σχέσεις είναι γεμάτες με απογοητεύσεις, μεγάλες και μικρές. Το ξέρετε, αλλά και πάλι σας επηρεάζει. Από τη στιγμή που είστε ζευγάρι με κάποιο άτομο, θα πρέπει να αποδεχτείτε ότι υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να κάνει ο καθένας από εσάς. Το βασικό είναι ότι και οι δύο βάζετε τα δυνατά σας.

  • Ταύρος

Ο/Η αγαπημένος/η σας λατρεύει την αυτοπεποίθηση που εκπέμπετε τώρα. Ήρθε ο καιρός να ανταμείψετε κι εσείς τον εαυτός σας με την τρυφερότητα που προσφέρετε γενναιόδωρα στον/στη σύντροφό σας.

  • Δίδυμοι

Τα όνειρα που κάνετε για εσάς τους δύο μπορεί να οδηγήσουν σε μερικά εκπληκτικά αποτελέσματα τώρα. Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί και δείτε πού θα σας οδηγήσει. Μη διστάσετε να εξετάσετε ακόμη και τις πιο εξωφρενικές ιδέες.

  • Καρκίνος

Συναισθηματικά μιλώντας, θα λέγαμε ότι τον τελευταίο καιρό ήσασταν κάπως κρυψίνους. Με το να συγκρατείτε τα συναισθήματα σας και να αποσπάτε αλλού την προσοχή σας δεν θα καταφέρετε να διατηρήσετε μια υγιή σχέση. Σταματήστε να παραμονεύετε στο σκοτάδι – ζήστε το παρόν με τον/τη σύντροφο σας.

  • Λέων

Αν θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό στη σχέση σας. Αν κάνετε διαρκώς τα ίδια και τα ίδια δεν θα σας βγάλει πουθενά. Εξερευνήστε νέες δυνατότητες και τρόπους για να εξελιχθείτε.

  • Παρθένος

Ένα νέο κύμα ενέργειας σας αλλάζει τη διάθεση σήμερα. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις δυνάμεις μεταμόρφωσης για τη σχέση σας και προγραμματίστε μια έκπληξη για τον/τη σύντροφό σας, αλλά μην το παρακάνετε. Το κλειδί είναι η απλότητα.

  • Ζυγός

Δεν έχετε και την πιο εύθυμη διάθεση σήμερα, οπότε καθίστε στην άκρη και αφήστε τον/τη σύντροφό σας να αναλάβει τα ηνία. Θα αισθανθείτε ανακούφιση που δεν θα είστε υποχρεωμένοι να τρέχετε για όλα.

  • Σκορπιός

Ακόμη και αν η σχέση σας μοιάζει στάσιμη, μπορείτε να απολαύσετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Απλά μην έχετε μεγάλες προσδοκίες: κρατήστε τα πράγματα απλά μεταξύ σας. Δείπνο, μια ταινία – ίσως λίγο σεξ- τι άλλο να ζητήσετε;

  • Τοξότης

Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται ότι προσφέρετε περισσότερα σε αυτή τη σχέση από ότι ο/η σύντροφός σας. Αλλά αυτό είναι μόνο η επιφάνεια. Αν το ψάξετε βαθύτερα, θα ανακαλύψετε ότι και η δική του/της συνεισφορά είναι το ίδιο σημαντική.

  • Αιγόκερως

Σήμερα θα συμφωνείτε σε όλα με τον/τη σύντροφο σας, ειδικά σε ό,τι σχετίζεται με μακροπρόθεσμα ζητήματα. Οπότε αν είχατε συζητήσει κάτι κατά το παρελθόν και δεν είχατε καταλήξει κάπου, ίσως ήρθε η ώρα να το ξανασυζητήσετε. Θα μπορέσετε να τα βρείτε.

  • Υδροχόος

Αυτή η φωνούλα μέσα σας σας λέει κάτι σημαντικό – κρατά τη λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό στη σχέση σας. Απλά την αγνοείτε επειδή λέει την αλήθεια και πολλές φορές η αλήθεια ενοχλεί.

  • Ιχθύες

Στη ζωή γενικά και στη σχέση σας ειδικά δεν χρειάζεται να βλέπετε τα πράγματα τόσο μονοκόμματα. Είναι καλό να αφήνετε περιθώρια και να βγαίνετε από την πεπατημένη. Για μια φορά υποχωρήστε και αφήστε τον/τη σύντροφό σας να πάρει όλες τις αποφάσεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments