Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [11/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [11/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (11/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (11/12/19).

  • Κριός

Αρχικά η ανάγκη για προσοχή του ατόμου με το οποίο έχετε βγει ραντεβού, σας φαίνεται κάτι φυσικό. Αλά μετά αρχίζετε να αναρωτιέστε γιατί είναι τόσο ανασφαλής. Έχετε πραγματικά διάθεση να διαθέσετε τον χρόνο σας για να ενισχύσετε τον εγωισμό του συγκεκριμένου προσώπου;

  • Ταύρος

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας δυσκολεύουν να βάλετε σε πρώτη προτεραιότητα την ερωτική σας ζωή. Ήρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσετε ότι θα πρέπει να σταματήσετε να επιδιώκετε πράγματα που απλά δεν λειτουργούν για εσάς και να κάνετε χώρο για αυτά ου μπορούν να επιτύχουν.

  • Δίδυμοι

Σκεφτείτε την ερωτική σας ζωή σαν έναν μπουφέ. Δεν θέλετε να γεμίσετε το πιάτο σας μόνο με ρύζι και μακαρόνια, έτσι δεν είναι; Πόσο βαρετό θα ήταν αυτό! Όχι, από τη στιγμή που σας δίνεται η ευκαιρία θέλετε να δοκιμάσετε λίγο από όλα.

  • Καρκίνος

Το να ξοδεύετε όλη σας την ενέργεια για να κάνετε να λειτουργήσει η ερωτική σας ζωή μπορεί να μην είναι και τόσο παραγωγικό. Απλά χαλαρώστε και αφήστε την κατάσταση να εξελιχθεί. Μόλις δείτε τα σκούρα, θα ψάξετε τρόπους για να βγείτε από το μπέρδεμα.

  • Λέων

Το ερωτικό σας παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει αλλά το παρόν σας και το μέλλον σας εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι έχετε την επιλογή να διδάσκεστε από τα λάθη του παρελθόντος από το να τα αφήνετε να σας καταβάλλουν.

  • Παρθένος

Ήσασταν στο επίκεντρο για φαινομενικά πολύ καιρό και έχετε αντέξει τον εξονυχιστικό έλεγχο από φίλους, οικογένεια και συναδέρφους. Ωστόσο, η ερωτική σας ζωή διαρκώς γίνεται πιο έντονη και ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα βήμα πίσω.

  • Ζυγός

Μαθαίνετε πάντα τις τελευταίες τάσεις. Συχνάζετε στα πιο μοδάτα κλαμπ, εστιατόρια και στέκια της πόλης. Τα άστρα σήμερα σας λένε να βγείτε έξω – είτε μόνοι είτε με φίλους, απλά κάντε το. Όσο πιο σέξι το μέρος που θα πάτε τόσο πιο σέξι άτομα θα γνωρίσετε.

  • Σκορπιός

Ποιος χρειάζεται αστραπές και βροντές; Αρκούν κάποιες αναφορές σε πρώην συντρόφους, κάποια χαμένα ραντεβού και έχετε τους οιωνούς που χρειάζεστε. Παρατήστε αυτό το άτομο όσο είναι καιρός. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

  • Τοξότης

Μήπως λαχταράτε κάποιον/α που δεν μπορείτε να έχετε και ακόμη προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να κάνετε τη σχέση σας να λειτουργήσει; Ήρθε η ώρα να αποδεχτείτε την πραγματικότητα – αν προσπαθείτε τόσο σκληρά και πάλι δε γίνεται τίποτα μεταξύ σας – απλά δεν είναι γραφτό. Φύγετε όσο είναι καιρός.

  • Αιγόκερως

Γιατί συμπεριφέρεστε σαν συνταξιούχοι; Έχετε μια υπέροχη ζωή για να ζήσετε. Τηλεφωνήστε στους φίλους σας. Κανονίστε ένα ραντεβού με αυτό το ελκυστικό άτομο στο γραφείο. Σηκωθείτε από τον καναπέ, βάλτε τα καλά σας και βγείτε έξω.

  • Υδροχόος

Γιατί αυτό το άτομο με το οποίο βγήκατε ραντεβού δεν σας έχει τηλεφωνήσει ακόμη; Αφού περάσατε τόσο καλά μαζί! Για ένα λεπτό! Πώς ξέρετε ότι δεν σκέφτεται ακριβώς το ίδιο πράγμα για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί του (με e-mail ή με γραπτό μήνυμα).

  • Ιχθύες

Το να βάζετε όρια πάντα ήταν πρόκληση για εσάς. Τα άστρα σας δοκιμάζουν άλλη μια φορά με τη μορφή μιας επικείμενης ερωτικής επαφής. Αυτό το άτομο μοιάζει να είναι τέλειο αλλά μήπως απαιτεί πολλά από εσάς;

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments