Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ψάχνει για στόπερ στην Ιταλία με τη βοήθεια Καρέρα

ΑΕΚ: Ψάχνει για στόπερ στην Ιταλία με τη βοήθεια Καρέρα
ΑΕΚ: Ο Μάσιμο Καρέρα έχει ενεργοποιηθεί και βοηθάει την «Ένωση» στην αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο.

ΑΕΚ: Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου είναι από τα βασικά θέματα για την «Ένωση». Γι’ αυτό άλλωστε ο Ίλια Ίβιτς έχει βγει εδώ και καιρό στην αγορά, αναζητώντας έναν στόπερ που θα μπορέσει να δώσει λύση στο πρόβλημα των «κιτρινόμαυρων» στα μετόπισθεν τη φετινή σεζόν. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής εμφανίζεται να εξέτασε μία περίπτωση από τη Γαλλία, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως… θηρίο, ενώ τέθηκε στα υπόψιν κι άλλη μία από το Καμπιονάτο, σύμφωνα με τη «Sportday». Για τη δεύτερη πάντως ανασταλτικό παράγοντα φέρεται να αποτελεί η ηλικία του.

Παράλληλα και ο Μάσιμο Καρέρα φέρεται να έχει ενεργοποιηθεί όσον αφορά την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ο Ιταλός προπονητής έχει ανοίξει την ατζέντα του ψάχνοντας στα ρόστερ 2-3 συλλόγων στους οποίους έχει καλή πρόσβαση για να βρεθεί ένας στόπερ, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού.

Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς: Θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού χαφ. Ο Ανέλ ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του επιλέγοντας να παίξει «Ένωση». Ωστόσο παρέμεινε στην Ζελιέζνιτσαρ μέχρι το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι του 2019 ολοκλήρωσε και τυπικά την μεταγραφή του στην Ελληνική ομάδα. Ο Μιγκέλ Καρντόσο τον πήρε μαζί του στην προετοιμασία προκειμένου να κρίνει αν είναι έτοιμος ή πρέπει να δοθεί με τη μορφή δανεισμού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τον χρησιμοποίησε σε κάποια παιχνίδια και ο νεαρός είχε καλή παρουσία. Στις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού υπήρχε σκέψη να παραχωρηθεί κάπου για να πάρει παιχνίδια, αλά κρίθηκε ότι ήταν καλύτερο να μείνει και να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα.

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 5 μήνες για να κάνει ο Σαμπανάτζοβιτς το ντεμπούτο του σε αγώνα πρωταθλήματος. Στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο ο Νίκος Κωστένογλου τον έριξε στο παιχνίδι. Μπορεί το σκορ να ήταν στο 4-0 και όλα να είχαν κριθεί, αλλά ο νεαρός μέσος έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία. Ο ίδιος ήταν πολύ ανεβασμένος και περιμένει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια.

Ο Μάσιμο Καρέρα ανέλαβε την ομάδα και πλέον όλοι οι παίκτες θα εξεταστούν ξανά. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι οι Σιμάο και Ζεράλδες δεν βρίσκονται στο «κάδρο» δεν αποκλείεται να δούμε όλο και περισσότερο τον «Σάμπα» να παίρνει χρόνο συμμετοχής και γιατί όχι να κερδίσει και κάποια θέση στην αρχική ενδεκάδα του Ιταλού τεχνικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments