Αθλητισμός

Πόντους Βέρνμπλουμ: Ψάχνει τρόπο να τον “ξεφορτωθεί” ο ΠΑΟΚ

Πόντους Βέρνμπλουμ: Ψάχνει τρόπο να τον “ξεφορτωθεί” ο ΠΑΟΚ
Πόντους Βέρνμπλουμ: Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τρόπο να απαλλαχθεί από το συμβόλαιο του Σουηδού που αποδεικνύεται μία από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές στην ιστορία του - Στην πόρτα της εξόδου και ο Μίροσλαβ Στοχ.

Πόντους Βέρνμπλουμ: Ο Σουηδός ήρθε στον ΠΑΟΚ με τις καλύτερες “περγαμηνές” αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Σίγουρα έπαιξε ρόλο στον τραυματισμό του το ότι αποκτήθηκε αργά και δεν πρόλαβε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με αποτέλεσμα να μην είναι απόλυτα έτοιμος για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Βέρνμπλουμ προβληματίζει πολύ τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του και δεν αγωνίζεται καθόλου. Έτσι, λοιπόν, οι διοικούντες των «ασπρόμαυρων» ψάχνουν μια λύση για να γλιτώσουν απ’ τον βραχνά και τα εκατομμύρια ευρώ, που πληρώνουν, τα οποία ουσιαστικά πετιούνται σε ένα καλάθι αχρήστων.

Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να γλιτώσει από το συμβόλαιο του, το οποίο είναι 1.5 εκατ. ευρώ το χρόνο και ισχύει μέχρι το 2021.

Οι Θεσσαλονικείς ταλαιπωρούνται με το Financial Fair Play, πρέπει με κάθε τρόπο τον χειμώνα να μειώσουν το μπάτζετ και αν καταφέρουν να βρουν λύση για τον Βέρνμπλουμ, τότε ουσιαστικά θα είναι σαν να έχουν πάρει χρήματα από πώληση παίκτη. Πάντως, τη δεδομένη στιγμή κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο, αφού ο Σουηδός δεν πρόκειται να δεχθεί να φύγει από την ομάδα χωρίς αντίτιμο, με την πλευρά του να ζητά 1,5 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση, δηλαδή τα χρήματα, που έχει να παίρνει έναν χρόνο. 

Την ίδια στιγμή, λόγω του γεγονότος, πως δεν αγωνίζεται δεν φαίνεται να υπάρχει ομάδα, που να ενδιαφέρεται (τουλάχιστον για την ώρα) να τον αποκτήσει. Το προπονητικό και ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επιστρέψει ο έμπειρος μέσος στην αγωνιστική δράση και αν η πλευρά του Σουηδού δεν ρίξει τις απαιτήσεις της τότε θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, με την ελπίδα να βοηθήσει στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Προς την έξοδο και ο Στοχ

Δεν είναι μυστικό, ειδικά για τους παίκτες που είτε δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους πως μπορούν να προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ, είτε δεν έχουν καταφέρει να επανέλθουν μετά από επίπονους τραυματισμούς, ότι βρίσκονται υπό καθεστώς πίεσης. Είναι γεγονός πως στον ΠΑΟΚ επικρατεί προβληματισμός και για τον Στοχ που δεν έχει πείσει (και οι αποδοχές του είναι υψηλές). Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα βαριά συμβόλαια και οι προσαρμογές που ανέφερε ο Μπράνκο, προφανώς αφορούν και τον Μίροσλαβ Στοχ.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments