Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα: Κόντρα αντίθετος στην πολιτική του ΠΑΟΚ για πωλήσεις

Αμπέλ Φερέιρα: Κόντρα αντίθετος στην πολιτική του ΠΑΟΚ για πωλήσεις
Αμπέλ Φερέιρα: Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίζεται εκ διαμέτρου αντίθετος με την πολιτική που σκοπεύει να ασκήσει ο ΠΑΟΚ όσον αφορά το κομμάτι των πωλήσεων.

Αμπέλ Φερέιρα: Με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει, ο Αμπέλ Φερέιρα δείχνει το στίγμα που επιθυμεί να ακολουθήσει η ομάδα του. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να χάσει κανένα από τα στελέχη της ομάδας του, θέση που έρχεται κόντρα στις σκέψεις της διοίκησης του ΠΑΟΚ, η οποία παρουσιάζεται έτοιμη να διαπραγματευτεί κάθε σοβαρή οικονομική πρόταση.

Κατά καιρούς, το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ κατακλύζεται από σενάρια που θέλουν ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής να βρίσκονται κοντά στην έξοδο από τον σύλλογο. Σβιντέρσκι, Άκπομ, Γιαννούλης και Λημνιός είναι μερικά από τα πρωτοκλασάτα ονόματα που “παίζουν” για μεταγραφή, τα οποία ωστόσο ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θέλει επ ουδενί να στερηθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η θέση του Πορτογάλου τεχνικού έρχεται κόντρα αντίθετη με τη στάση της διοίκησης του ΠΑΟΚ, καθώς ο σύλλογος επιθυμεί να αποβάλλει μερικά από τα βαριά συμβόλαια. Όλα βέβαια αναμένεται να συζητηθούν και να αποφασιστούν στο προσεχές συμβούλιο του συλλόγου, εκεί όπου θα βρεθούν επί τάπητος τα θέματα που αφορούν την μεταγραφική πολιτική της ομάδας. Εκεί δεδομένα ο Πορτογάλος θα υποστηρίξει τη θέση του περιμένοντας η διοίκηση να εισακούσει την πρότασή του και να περιοριστεί σε αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών με πενιχρό χρόνο συμμετοχής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments