Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν αγχώνεται για τις χαμένες ευκαιρίες ο Βινίσιους

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν αγχώνεται για τις χαμένες ευκαιρίες ο Βινίσιους
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της "Βασίλισσας" δεν έδειξε να αγχώνεται με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που έχει.

Ρεάλ Μαδρίτης: Από την περσινή σεζόν ο Βινίσιους Τζούνιορ έχει δείξει δείγματα του πλούσιο ταλέντου του. Μπορεί να έχει την ικανότητα να περάσει εύκολα όποιον αμυντικό βρει μπροστά του, αλλά έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα. Αυτό δεν είναι άλλο από τα τελειώματα των φάσεων. Ακόμα και σε στιγμές που βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ ο “Βίνι” έχει πρόβλημα.

Στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, ο νεαρός πέτυχε ένα γκολ, αλλά έχασε αρκετές ευκαιρίες. Παρά την έντονη κριτική που έχει δεχτεί κατά καιρούς ο ίδιος δεν δείχνει να αγχώνεται. Μάλιστα, μετά από ερώτηση που δέχτηκε σύγκρινε τον εαυτό του με τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Θυμίζουμε ότι και ο Άγγλος εξτρέμ είχε το ίδιο πρόβλημα στην αρχή της καριέρας του, ωστόσο στη συνέχεια μετατράπηκε σε δεινός σκόρερ.

“Και στο Στέρλινγκ είχε το ίδιο πρόγραμμα”

“Δεν παίζω μόνο για να σκοράρω. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου. Το ίδιο πρόβλημα είχε και ο Στέρλινγκ στα πρώτα του χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι. Ήμουν μικρός όταν άφησα την Βραζιλιά και τώρα δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους μεγάλους στόχους που έχω”, ήταν τα λόγια του και στη συνέχεια μίλησε για την φιλία του με τον άλλο νεαρό της Ρεάλ, Ροντρίγκο.

“Είμαστε φίλοι. Είμαι χαρούμενος που και εκείνος πετυχαίνει σπουδαία πράγματα. Τώρα το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Βαλένθια στο Μεστάγια. Αυτή τη στιγμή στα αποδυτήρια είμαστε πολύ καλά”, κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments