Video

Δέσποινα Βανδή: Έκλεψε τις εντυπώσεις στον ημιτελικό του X Factor

Δέσποινα Βανδή: Έκλεψε τις εντυπώσεις στον ημιτελικό του X Factor
Δέσποινα Βανδή: Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις στον μεγάλο ημιτελικό του X Factor.

Δέσποινα Βανδή: Το X Factor  οδεύει προς το τέλος του. Χθες [11/12] έγινε ο ημιτελικός του διαγωνισμού τραγουδιού. Οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν μια θέση στον τελικό. Ωστόσο αυτή που κέρδισε της εντυπώσεις ήταν η Δέσποινα Βανδή. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια λίγα μόλις λεπτά μετά τις 9 εμφανίστηκε στη σκηνή του X-Factor με μια αέρινη αλλά και σέξι δημιουργία που άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της και υποδέχθηκε κοινό και κριτική επιτροπή στον ημιτελικό του show.

Αφού ανακοίνωσε τι εκπλήξεις επιφυλάσσει η σημερινή βραδιά, είχε έναν μικρό διάλογο με τους κριτές και μέντορες των ομάδων, δηλαδή τον Χρήστο Μάστορα, τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Γιώργο Θεοφάνους, οι οποίοι μίλησαν για τους παίκτες τους αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά τους, που κάποια από αυτά περιλαμβάνουν και παίκτες που έχουν αποχωρήσει το show.

Δέσποινα Βανδή σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας. Όταν ήταν 6 ετών μετακόμισε με τους γονείς της στην Καβάλα, από όπου είναι η οικογενειακή της καταγωγή, αφότου μετεγκαταστάθηκε εκεί η οικογένειά της η οποία προερχόταν από τον Πόντο. Φοίτησε στο τμήμα «Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας» της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Στην αρχή της καριέρας της άλλαξε το επίθετό της σε «Βανδή», για να κρύψει από τους γονείς της ότι τραγουδούσε. Έχει παντρευτεί τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) και ένα γιο, τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments