Πολιτική

Νίκος Κοτζιάς: “Ο Μητσοτάκης δεν με γουστάρει, με κουτσομπολεύει στον Ράμα”

Νίκος Κοτζιάς: “Ο Μητσοτάκης δεν με γουστάρει, με κουτσομπολεύει στον Ράμα”
Νίκος Κοτζιάς: Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών εξαπέλυσε επίθεση εις βάρος του πρωθυπουργού τονίζοντας κατηγορώντας τον μέσω Twitter πως τον κουτσομπολεύει σε "πηγαδάκια" με ξένους ηγέτες.

Νίκος Κοτζιάς: Σε ποστ που δεν έχει συνηθίσει να ανεβάζει προχώρησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως ανέφερε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο πρωθυπουργός τον διαβάλλει, καθώς όπως πληροφορείται δεν είναι λίγες οι φορές που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αναφερθεί σε αυτόν με άκομψο τρόπο σε ξένους ηγέτες.

Οι σχέσεις των δύο πολιτικών δεν είναι και οι καλύτερες με το τελευταίο ποστ του Νίκου Κοτζιά να τις κάνει ακόμη χειρότερες. Σύμφωνα με το ποστ που πραγματοποίησε, ο πρωθυπουργός δείχνει την αντιπάθεια του στο πρόσωπό του, προχωρώντας σε συζητήσεις με ξένους ηγέτες στις οποίες αναφέρεται για εκείνον με τα χειρότερα λόγια.

Χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών με τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε “ο Μητσοτάκης δεν με γουστάρει. Αυτό δεν με χαλά. Αλλά να κάθεται να κάνει κουτσομπολιό για πρωην Ελληνα ΥΠΕΞ σε ξένους, δεν δείχνει υπευθυνότητα. Να μεταφέρει στον Ράμα τι του είπε Τσίπρας για Κοτζιά και να προτρέπει Βούτσιτς να του πει τα παράπονα του δείχνει έλλειψη σοβαρότητας”.

Μένει να δούμε αν η κυβέρνηση αντιδράσει για το ποστ του Νίκου Κοτζιά μέσω του εκπρόσωπου Τύπου. Όλα αυτά κατά την παρουσία του πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής, την ίδια ώρα που η προκλητικότητα της Τουρκίας μαίνεται αμείωτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments