Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [13/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [13/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (13/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (13/12/19).

  • Κριός

Η ζωή είναι ωραία και έχετε όρεξη για νέες περιπέτειες. Θα πρέπει να βάλετε και τον/τη σύντροφό σας στο κλίμα. Και μετά θα είστε έτοιμοι να βγείτε εκεί έξω και να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα.

  • Ταύρος

Αξίζετε να έχετε όσο χρόνο χρειάζεστε για να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Αν σας πιέζει ο/η σύντροφός σας να κάνετε πιο γρήγορα, πείτε του/της να σταματήσει. Μπορεί να διαμαρτυρηθεί αλλά έτσι θα είναι καλύτερα.

  • Δίδυμοι

Βεβαιωθείτε ότι η κοινωνική σας ενέργεια λειτουργεί προς όφελος του/της συντρόφου σας. Αυτή ή αυτός θα χρειαστεί σύντομα λίγο ήσυχο χρόνο μαζί σας. Οπότε φροντίστε να επικοινωνήσετε μαζί του/της, πριν δεσμευτείτε σε περισσότερες υποχρεώσεις.

  • Καρκίνος

Εσείς πάντα θυμάστε τις επετείους και άλλα μικροπράγματα που αφορούν τη σχέση σας. Αλλά δεν πρέπει να ταράζεστε αν ο/η σύντροφος σας τα ξεχνάει. Εσείς έχετε πολύ ισχυρή μνήμη.

  • Λέων

Σήμερα θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο με το ταίρι σας. Ευτυχώς η ενέργεια της σημερινής μέρας διευκολύνει τα πράγματα. Μάλιστα και οι δύο σας θα το απολαύσετε απίστευτα!

  • Παρθένος

Σήμερα έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση και ο/η σύντροφός σας ανταποκρίνεται θετικά. Αν καταλήξετε να τσακώνεστε για κάποιο λόγο, η κατάσταση μπορεί να βγει εκτός ορίων… Αλλά η συμφιλίωσή σας μετά θα αξίζει τον κόπο!

  • Ζυγός

Σήμερα έχετε αρκετά καλή διάθεση και θέλετε να δείτε αν το ίδιο ισχύει για το ταίρι σας. Το πιθανότερο είναι ότι χρειάζεται κάτι, που μόνο εσείς μπορείτε να του/της δώσετε. Προσπαθήστε να καταλάβετε εγκαίρως τι είναι αυτό.

  • Σκορπιός

Ρωτήστε τον/τη σύντροφό σας τι συμβαίνει – μπορεί να εκπλαγείτε από αυτό που θα ακούσετε. Ωστόσο, σύντομα η κατάσταση θα καλυτερεύσει και για τους δυο σας. Προς το παρόν, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι τουλάχιστον να ακούσετε τις ανησυχίες του/της.

  • Τοξότης

Αισθάνεστε πιο σίγουροι από ποτέ για το πού οδηγείται η σχέση με το ταίρι σας. Σήμερα θα μπορείτε εύκολα να το πείσετε να δει τα πράγματα από τη δική σας οπτική. Και μιας και βρίσκεστε και οι δύο στο ίδιο μήκος κύματος, θα περάσετε υπέροχα μαζί!

  • Αιγόκερως

Οι μεγαλύτεροι συγγενείς σας θα παίξουν κάποιο ρόλο στη ζωή σας σήμερα. Ίσως πρόκειται να γνωρίσετε τους γονείς του/της συντρόφου σας ή να προκύψει μια οικογενειακή ανάγκη.

  • Υδροχόος

Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια τα πιο ευγενή σας ένστικτα. Αυτή η αλτρουιστική τάση θα σας βοηθήσει να κάνετε λίγο καλύτερο τον κόσμο που ζείτε. Το ταίρι σας μπορεί να συμμετέχει σε αυτό, μπορεί και όχι. Αλλά σίγουρα θα αισθανθεί περήφανο για εσάς.

  • Ιχθύες

Μην ξεκινήσετε κάποια μεγάλη συζήτηση με το ταίρι σας: Σήμερα τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρα, οπότε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Μπορείτε όμως να επιδοθείτε σε αγκαλιές και φιλιά!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments