Αθλητισμός

Λίβερπουλ – Γουότφορντ 2-0

Λίβερπουλ – Γουότφορντ 2-0
Λίβερπουλ - Γουότφορντ: Οι Κόκκινοι δεν έπιασαν σπουδαία επίπεδα απόδοσης, αλλά επικράτησαν με 2-0 της Γουότφορντ, χάρη σε δύο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Λίβερπουλ – Γουότφορντ: Αήττητη παρέμεινε η πρωτοπόρος της Premier League, Λίβερπουλ, επικρατώντας με 2-0 της ουραγού Γουότφορντ στο «Άνφιλντ», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Μία ημέρα μετά την επέκταση του συμβολαίου με τον Γιούργκεν Κλοπ μέχρι το 2024 και λίγα 24ωρα από την πρόκριση στους «16» του Champions League, οι «κόκκινοι» δεν βρήκαν αντίσταση από την αδύναμη Γουότφορντ, έφτασαν τους 49 βαθμούς και βρίσκονται στο +1ο από τη δεύτερη Λέστερ, η οποία έμεινε στο 1-1 με Νόριτς.

Tα δύο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ, στο 38ο και στο 90ο λεπτό, διατήρησαν σε τροχιά τίτλου, κάτι που αν συμβεί θα είναι για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, τη Λίβερπουλ. Αυτή ήταν η 7η διαδοχική νίκη για την ομάδα του Μερσεϊσάιντ στην Premier League. Πάντως, μετά τη σέντρα η Γουότφορντ πίεσε τη Λίβερπουλ, αλλά «πλήρωσε» την αστοχία της, όταν ο Σαλάχ έφυγε στην αντεπίθεση και με άψογο τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 38ο λεπτό. Ο Σαλάχ βρήκε δίχτυα ξανά στο 90ο λεπτό με τακουνάκι μετά από ένα περίεργο σουτ του Οριγκί.

Λέστερ – Νόριτς 1-1

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments