Αθλητισμός

Παπέ Σισέ: Ο Σενεγαλέζος κρίνει τη μεταγραφή στόπερ

Παπέ Σισέ: Ο Σενεγαλέζος κρίνει τη μεταγραφή στόπερ
Παπέ Σισέ: Η επιστροφή του Σενεγαλέζου θα κρίνει αν ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει στόπερ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παπέ Σισέ: Στον Ολυμπιακό εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην απόκτηση μία καλής λύσης για το κέντρο της άμυνας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι Ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να βρουν έναν παίκτη πιο αξιόπιστο στη θέση από τον Γιασίν Μεριά, ο οποίος δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

Ο Ρουμπεν Σεμέδο δεν το κουνάει από την ενδεκάδα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι σταθερός, ο Μπα θέλει ακόμα χρόνο, ενώ ο Παπέ Σισέ αναμένεται να επιστρέψει από το νέο έτος. Στον Ολυμπιακό βέβαια δεν θα βιαστούν να προχωρήσουν σε μεταγραφή. Θα ψάξουν καλά στην αγορά για να βρουν έναν αξιόπιστο στόπερ.

Με τα νέα δεδομένα βέβαια να δείχνουν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον Σισέ, προτού αποκτήσουν νέο ποδοσφαιριστή. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό και να γίνει ο παρτενέρ του Ρούμπεν Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Όλα όμως θα εξαρτηθούν από το πως θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του και αν θα μπορέσει γρήγορα να ανεβάσει αγωνιστικούς ρυθμούς. Στην ουσία ο Σισέ θα κρίνει την απόκτηση ή όχι άλλου κεντρικού αμυντικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments