Τεχνολογία

Αυτή είναι η νέα λειτουργία του gmail που θα ενθουσιάσει τους χρήστες

Αυτή είναι η νέα λειτουργία του gmail που θα ενθουσιάσει τους χρήστες
Ευχάριστα νέα για όσους χρησιμοποιούν συχνά το Gmail.

Tο Gmail θα χρησιμοποιεί μία νέα λειτουργία όπου κυριολεκτικά θα μας λύσει τα χέρια! Πλέον θα μπορούμε να επισυνάπτουμε emails σε άλλο  mail!

Μέχρι στιγμής μπορούσες να επισυνάψεις σε ένα email διάφορα αρχεία, φωτογραφίες, εικόνες, pdf κι ό,τι άλλο ήθελες. Τώρα θα μπορείς μέσα σε όλα αυτά να επισυνάψεις και emails μέσα στο Gmail. Συγκεκριμένα, θα εμφανίζεται ως αρχείο .eml και θα μπορεί ο παραλήπτης να το ανοίξει και να διαβάσει το email που είχες ανταλλάξει με κάποιον τρίτο.

Με λίγα λόγια, όλοι έχουμε αυτές τις στιγμές που προωθούμε ένα email για πιο εύκολα και γρήγορα. Μέχρι τώρα, το forward ήταν η μοναδική επιλογή. Τώρα, όμως, θα μπορείς να επισυνάψεις πολλά μαζί emails σε ένα και να τα κάνεις αποστολή εκεί που ήθελες να τα προωθήσεις!

Και η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τα emails που θέλεις και να τα προσθέσεις στο email που γράφεις και θέλεις να στείλεις. Αυτά θα περαστούν ως ξεχωριστά αρχεία .eml. Και το Gmail σου επιτρέπει να επισυνάψεις όσα emails θέλεις!

Ο παραλήπτης από τη μεριά του θα μπορεί να ανοίξει το email που του έχεις επισυνάψει σε ένα νέο παράθυρο ή tab. Τόσο απλά!

Φαίνεται ότι αυτό το χαρακτηριστικό ήταν ένα αίτημα πολλών ανθρώπων που τελικά πραγματοποιήθηκε. Γιατί έτσι θα επισυνάπτεις όσα emails θέλεις, αντί να τα προωθείς ένα-ένα ξεχωριστά, θα διαβάζεις πολλά emails σε ένα, τα οποία θα σχετίζονται με το ίδιο θέμα!

Είναι πιο λειτουργικό, πιο χρηστικό, πιο εύκολο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments