Lifestyle

Άλτον Μέισον: Ο χορευτής συμμετείχε στη χριστουγεννιάτικη κολεξιόν του Φεραγκάμο

Άλτον Μέισον: Ο χορευτής συμμετείχε στη χριστουγεννιάτικη κολεξιόν του Φεραγκάμο
Άλτον Μέισον: Δυναμικό ήταν το καστ των μοντέλων στη χριστουγεννιάτικη κολεξιόν του Σαλβατόρε Φεραγκάμο.

Άλτον Μέισον: Ζωή και ψυχή του πάρτι, αλλά και στο βίντεο για την καμπάνια, ήταν ο χορευτής Άλτον Μέισον, πλαισιωμένος από την πρώην γυμνάστρια, Ναταλία Μπουλιέβα.

«Αυτή την περίοδο των εορτών, θέλαμε να δώσουμε έμφαση στη χαρά που γεννιέται από το να φοράς ρούχα τα οποία επιτρέπουν μια πλήρη, ελεύθερη γκάμα κινήσεων και για αυτό δεν υπάρχει καλύτερη πλατφόρμα από τον χορό» τόνισε, στο Νταζέντ, ο διευθυντής δημιουργικού του οίκου Πολ Άντριου.

«Περιορίζοντας το χρώμα στο μαύρο, με πινελιές ασημί και λευκού και “σημεία στίξης” με τα αξεσουάρ, πραγματικά εστιάσαμε στην ποιότητα της χειροτεχνικής δημιουργίας μας. Το αποτέλεσμα είναι μια μοντέρνα γκαρνταρόμπα που περικλείει καθημερινό, γραφείου και βραδινό ντύσιμο σε ένα προοδευτικό και κομψά σχεδιασμένο όλον – ρούχα και υποδήματα για να διασχίζεις τη ζωή χορεύοντας» πρόσθεσε.

Οι δημιουργίες για τις γυναίκες περιλαμβάνουν κομψά σχεδιασμένα φορέματα, πλισέ φούστες για κυρίες, μαλακά πλεκτά, κι όλα αυτά πάνω σε ιλιγγιώδους ύψους τακούνια και δίπλα στην τσάντα Τριφόλιο (η οποία έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα να χαρακτηριστεί, σύντομα, «εμβληματική»). Για τους άντρες, ένα μοντέρνο, λουσάτο καθρέφτισμα των σημερινών νέων: άνετα δερμάτινα πουκάμισα, στενά μάλλινα παντελόνια, απλά μπουφάν μοτοσυκλετιστή και το κλασικό Όξφορντ υπόδημα του ιταλικού οίκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments