Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [15/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [15/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή (15/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή (15/12/19).

  • Κριός

Έχει πλάκα να φλερτάρετε με τον κίνδυνο – αλλά θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν τελικά αξίζει τον κόπο. Απομακρυνθείτε από τον πειρασμό όσο πιο γρήγορα μπορείτε… Και προειδοποιήστε τα άτομα για τα οποία νοιάζεστε, περιλαμβανομένου/ης του/της συντρόφου σας. Θα χαρείτε που το κάνατε.

  • Ταύρος

Σκεφτείτε τη στρατηγική σας διεξοδικά. Και μετά, για να είστε απόλυτα σίγουροι, εξετάστε τη άλλη μια φορά – ή και δύο. Δεν θα έβλαπτε επίσης να έχετε έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο. Ο/Η σύντροφός σας θα εντυπωσιαστεί από τη σχολαστικότητά σας. Το ίδιο και εσείς.

  • Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι για να ταράξετε τα νερά της ερωτικής σας ζωής, όταν ξαφνικά όλα επανέρχονται στα φυσιολογικά. Ίσως περνάγατε και οι δύο μια άσχημη φάση – συμβαίνει. Μάθετε να αντιμετωπίζετε τα πάνω και τα κάτω στη σχέση σας.

  • Καρκίνος

Να είστε ειλικρινείς: Μπαίνετε στον πειρασμό να κρυφακούσετε μια συζήτηση του/της συντρόφου σας. Είναι κάτι φυσιολογικό, οπότε μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, επειδή έχετε ένα άσχημο προαίσθημα, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό.

  • Λέων

Τι πρέπει να κάνετε όλη αυτή την περίσσεια ενέργειά σας; Επικεντρωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα – και σίγουρα πρέπει να συμπεριλάβετε τον εαυτό σας σε αυτά! Εδώ και καιρό ο/η σύντροφός σας σάς παροτρύνει να μείνετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Κάντε το!

  • Παρθένος

Συζητήστε με το ταίρι σας, μην του λέτε απλά κάτι. Ναι, εντάξει, ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε τα ηνία, χωρίς να συμβουλευτείτε το ταίρι σας. Σκεφτείτε και τη δική του πλευρά. Θα σας άρεσε αν συμπεριφερόταν σε εσάς με αυτό τον τρόπο;

  • Ζυγός

Αρχίστε να πραγματοποιείτε αυτά τα φανταστικά κοινά σας σχέδια όσο το δυνατόν συντομότερα. Ακόμη και αν δεν υλοποιηθεί τίποτα άμεσα, οι καλές σας προθέσεις θα δημιουργήσουν το κλίμα που χρειάζεστε. Σήμερα ευνοούνται ιδιαίτερα οι στόχοι που σχετίζονται με τη σχέση σας και τα ταξίδια.

  • Σκορπιός

Χρειάζεται χρόνος για να καταλάβετε τι λειτουργεί για εσάς ως ζευγάρι και τι όχι. Γι’ αυτό μην βιάζεστε. Εάν εσείς οι δύο πιεστείτε υπερβολικά για να έχετε καλά αποτελέσματα, δεν θα μπορέσετε να εξερευνήσετε όλες τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας.

  • Τοξότης

Είναι ωραίο να έχετε πράγματα στην κατοχή σας, μέχρι να αρχίσετε να αισθάνεστε ότι διακατέχεστε από υπερβολικό υλισμό. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε μια μικρή αλλά βασική προσαρμογή στη στάση σας απέναντι στα υλικά αγαθά. Έτσι θα βοηθήσετε και τη σχέση σας.

  • Αιγόκερως

Θέλετε να κάνετε τα πράγματα να κινούνται και πάλι προς τη σωστή κατεύθυνση. Ειλικρινά, αυτή η στάση είναι το κίνητρο που χρειάζεστε. Μόλις το ταίρι σας δει πόσο αποφασισμένοι είστε, θα εμπνευστεί να σας ακολουθήσει.

  • Υδροχόος

Μήπως εσείς και το ταίρι σας αναβάλλετε κάτι σημαντικό, περιμένοντας τις κατάλληλες συνθήκες; Μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος από όσο φαντάζεστε μέχρι να δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Στο μεταξύ, εξασκείστε την υπομονή σας.

  • Ιχθύες

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, βρίσκεστε στο σωστό δρόμο στη σχέση σας όταν υπάρχει βαθιά εσωτερική αντίσταση. Πολλές φορές, οι απογοητεύσεις οδηγούν σε αλλαγές προς το καλύτερο. Προχωρήστε και αντιμετωπίστε ό,τι συμβαίνει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments