Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [15/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [15/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (15/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (15/12/19).

  • Κριός

Κάποιο άτομο κάνει το πάθος σας να αυξάνεται. Αλλά αξίζει να παλέψετε για να το κερδίσετε, αν δεν θέλει να ανταποδώσει; Αν ο σκοπός σας είναι απλά να περάσετε καλά, προχωρήστε. Αλλά αν θέλετε κάτι περισσότερο, μείνετε μακριά.

  • Ταύρος

Φυσικά θέλετε μια αληθινή ερωτική σχέση αλλά τι πειράζει να διασκεδάσετε και λίγο; Προτιμήστε να βγαίνετε ραντεβού για να περάσετε καλά παρά για να αναζητήσετε ταίρι. Φλερτάρετε χωρίς να έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας.

  • Δίδυμοι

Τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά στην ερωτική σας ζωή, συνεχώς μπλέκετε σε καβγάδες χωρίς λόγο. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα, να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στα οικιακά ζητήματα και τη δουλειά σας. Θα ασχοληθείτε ξανά με τα ερωτικά σας όταν θα είστε έτοιμοι.

  • Καρκίνος

Τι σας συγκρατεί από το να πάτε στο επόμενο επίπεδο στα ερωτικά σας; Εξετάστε τι ακριβώς συνέβη με την τελευταία σας σχέση – και θα αρχίσει να σας αποκαλύπτεται ένα μοτίβο. Μετά από αυτό, θα είστε πραγματικά έτοιμοι να προχωρήσετε παρακάτω.

  • Λέων

Δεν είναι κακό να παίζετε κάποιο ρόλο πότε-πότε στα ραντεβού σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν θα γίνει πολύ περιοριστικό. Προσπαθήστε να ενσωματώσετε διάφορα κομμάτια της προσωπικότητάς σας.

  • Παρθένος

Το κλειδί είναι η αυτοσυγκράτηση. Δεν θέλετε να «πνίξετε» αυτό το άτομο με την προσοχή και την αγάπη σας. Παν μέτρον άριστον, οπότε προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας.

  • Ζυγός

Προσθέστε μια προσωπική πινελιά, για να δώσετε νέα ώθηση σε μια ερωτική σχέση. Αντί για ένα e-mail, δοκιμάστε να στείλετε ένα ερωτικό γράμμα – ξέρετε, όπως παλιά, σε φάκελο με γραμματόσημο. Ετοιμάστε ένα δείπνο με τα χεράκια σας, αντί να παραγγείλετε πάλι απ’ έξω.

  • Σκορπιός

Κάποιο άτομο συμπεριφέρεται κάπως επιθετικά, γιατί πιστεύει ότι έτσι θα σας γοητεύσει. Αποσαφηνίστε τη θέση σας με ευγενικό αλλά σταθερό τρόπο. Και μετά σκεφτείτε για ποιο λόγο οδηγήθηκε σε αυτό το συμπέρασμα.

  • Τοξότης

Οι άλλοι ανταποκρίνονται ενθαρρυντικά στις προσπάθειές σας να φλερτάρετε, οπότε συνεχίστε. Τα άστρα μπορεί να δοκιμάσουν τη δύναμη της θέλησής σας: Για να συγκρατηθείτε και να μην στέλνετε υπερβολικά πολλά μηνύματα και e-mail στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μείνετε δυνατοί και συνετοί.

  • Αιγόκερως

Θα πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία στο πού και πώς λειτουργείτε στην ερωτική σας ζωή. Αν δεν σας αρέσουν όσα συμβαίνουν στα ερωτικά σας, ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τις συνήθειές σας. Υπάρχει τρόπος να διορθώσετε τα πράγματα.

  • Υδροχόος

Η αίσθηση της αφοσίωσής σας μπορεί να έρθει σε αντίθεση με την ανάγκη για πάθος, όταν οι στόχοι μιας εν δυνάμει ερωτικής σχέσης συγκρούονται με αυτούς ενός παλιού φίλου. Αποφασίστε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς και υποστηρίξτε το.

  • Ιχθύες

Ένα εκλεπτυσμένο άτομο μπαίνει στη ζωή σας και την αναστατώνει. Στην αρχή έχετε τις αμφιβολίες σας. Πάντα πιστεύατε ότι αυτό που λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, είναι μύθος. Γιατί δεν παραδίνεστε; Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και διασκεδάστε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments