Αθλητισμός

Ζοάο Καρβάλιο: Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού γράφουν οι Άγγλοι

Ζοάο Καρβάλιο: Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού γράφουν οι Άγγλοι
Ζοάο Καρβάλιο: Στην Αγγλία γράφουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πορτογάλο χαφ της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ζοάο Καρβάλιο: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται, όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, ο 22χρονος Πορτογάλος χαφ της Νότιγχαμ Φόρεστ. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Sun, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται, για τον Ζοάο Καρβάλιο και ενδέχεται τον Ιανουάριο να υπάρξουν σχετικές εξελίξεις αν και όπως τονίζεται ενδιαφέρον έχει δείξει και η Τραμζοσπόρ.

Οι Άγγλοι είχαν ξαναβάλει τον Πορτογάλο χαφ της Νότιγχαμ Φόρεστ στα ρεπορτάζ και το προηγούμενο καλοκαίρι, κυρίως λόγω πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης της Φόρεστ. Ο νεαρός χαφ πήγε το καλοκαίρι του 2018 στην Αγγλία προερχόμενος από την Μπενφίκα, ενώ την τρέχουσα σεζόν μετρά στην Τσάμπιονσιπ 14 συμμετοχές (1 γκολ/1 ασίστ), εκ των οποίων οι μισές ως βασικός.

Ποιος είναι ο Ζοάο Καρβάλιο

Ο μικρόσωμος Καρβάλιο με μπόι 170 εκατοστά είναι 21 φορές διεθνής (6 γκολ) με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας και θεωρείται ένας από τους πλέον ανερχόμενους παίκτες στην πατρίδα του. Έχει υπάρξει, μάλιστα, και συμπαίκτης στις μικρές Εθνικές της χώρας με τον Ντανιέλ Ποντένσε, με τον οποίο διατηρεί και φιλικές σχέσεις. Πέρα από επιτελικός, μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός μέσος. Το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ λήγει το καλοκαίρι του 2023.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments