Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ψάχνει χαφ – Νέο ενδιαφέρον για Καρβάλιο

Ολυμπιακός: Ψάχνει χαφ – Νέο ενδιαφέρον για Καρβάλιο
Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν την αγορά για την απόκτηση ενός μέσου, με αγγλικά δημοσιεύματα να φέρνουν στο στόχαστρο τον Ζοάο Καρβάλιο.

Ολυμπιακός: Ο Γκιγιέρμε γλίτωσε τα χειρότερα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τον Βραζιλιάνο μέσο να χρειάζεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα. Αυτό σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του για οκτώ συνολικά αναμετρήσεις. Ο τραυματισμός του Γκιγέρμε έφερε στο προσκήνιο την ενίσχυση της ομάδας, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να αποκαλύπτει στον «Κόκκινο πρωταθλητή» τις σκέψεις που υπάρχουν στην Πλατεία Αλεξάνδρας για αποχώρηση του Μπενζιά και ενεργοποίηση του Μπρούνο.

Ταυτόχρονα, στις τάξεις του Ολυμπιακού έχουν ανοικτά τα μάτια τους για κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ούτως ώστε να καλύψουν το κενό στη μεσαία γραμμή. Μάλιστα στην Αγγλία αναφέρουν πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται ξανά για τον Ζοάο Καρβάλιο. Πρόκειται για τον Πορτογάλο άσο της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και έχει επιθετικογενείς αρετές.

Οι Άγγλοι είχαν ξαναβάλει τον Πορτογάλο χαφ της Νότιγχαμ Φόρεστ στα ρεπορτάζ και το προηγούμενο καλοκαίρι, κυρίως λόγω του ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης της Φόρεστ. Ο νεαρός χαφ πήγε το καλοκαίρι του 2018 στην Αγγλία προερχόμενος από την Μπενφίκα, ενώ την τρέχουσα σεζόν μετρά στην Τσάμπιονσιπ 14 συμμετοχές (1 γκολ/1 ασίστ), εκ των οποίων οι μισές ως βασικός. Ωστόσο, όπως τονίζεται, υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τραμπζονσπόρ για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή.

Αχμέντ Χασάν: Στο μυαλό του η επιστροφή στην Ελλάδα

Φευγάτος είναι από την Μπράγκα ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, μιας και έχει κρατήσει επαφές με αρκετό κόσμο στη χώρα μας. Οι εμφανίσεις του δεν πείθουν με τη φανέλα της Μπράγκας και έτσι σχεδιάζει το μέλλον του εκτός Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με την «Sportday» o Αιγύπτιος φορ δεν έχει κόψει τους δεσμούς του με αρκετό κόσμο στην Ελλάδα και πολύ θα ήθελε να γυρίσει στα μέρη μας. Ωστόσο, δεν αρκεί μόνο η θέλησή του αυτή. Το τρέχον συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού με την Μπράγκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο οι μέτριες εμφανίσεις του τον «σπρώχνουν» προς αποχώρηση από την Πορτογαλία, αφού ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοσή του. Πέρυσι με τον Ολυμπιακό ο 26χρονος στράικερ σημείωσε 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν από τη Μπράγκα αν της έδιναν 4 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε στην οψιόν αγοράς του. Αυτό δεν έγινε ποτέ και ο διεθνής επιθετικός επέστρεψε στην ομάδα της Πορτογαλίας, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020. Σενάρια για επιστροφή του στην Ελλάδα είχαν υπάρξει και το καλοκαίρι με τα Μέσα της Αιγύπτου να τονίζουν τον Αύγουστο χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει την επιστροφή του Χασάν, ο οποίος σκόραρε πέρσι 15 γκολ με την ελληνική ομάδα, παρά τους τραυματισμούς του. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να τον κρατήσει, έχει εξαιρετική άποψη για την τεχνική του, αλλά και την επαφή του με το γκολ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments