Ελλάδα

Αχαΐα: Πατέρας κατηγορείται ότι χτύπησε τη δασκάλα του παιδιού του

Αχαΐα: Πατέρας κατηγορείται ότι χτύπησε τη δασκάλα του παιδιού του
Αχαΐα: Περιστατικό βίας προκλήθηκε στην Κάτω Αχαΐα με οικογένεια δασκάλας να κατηγορεί πατέρα μαθητή της πως της επιτέθηκε χτυπώντας την σε αίθουσα του σχολείου.

Αχαΐα: Στο εδώλιο του κατηγορούμενου αναμένεται να καθίσει πατέρας μαθητή σχολείου στην Κάτω Αχαΐα, ο οποίος κατηγορείται πως χτύπησε τη δασκάλα του παιδιού του στο σχολείο. Την καταγγελία έκανε η οικογένεια του θύματος, με τις εισαγγελικές αρχές να συλλαμβάνουν τον δράστη και τον θέτουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, o πατέρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου καθώς η δασκάλα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας τη Δευτέρα, και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συγκεκριμένου άνδρα. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρέθηκε ο σύζυγός της. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να συνέλθει, όπως μας είπαν από το σοκ.

Όπως καταγγέλλει η δασκάλα, ο πατέρας εισέβαλε στο σχολείο και ζήτησε το λόγο γιατί το παιδί του είχε κάποια σημάδια . Φέρεται , μάλιστα, να υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από άλλο παιδί. Η εκπαιδευτικός προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά όπως καταγγέλλει η ίδια, οι εξηγήσεις δεν ηρέμησαν τον πατέρα, ο οποίος της επιτέθηκε με γροθιά στο πρόσωπο.

Το ζευγάρι ήδη έχει ενημερώσει τους υπευθύνους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αρμόδιες υπηρεσίες, συλλόγους και φορείς. Το φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας ανθίζει στις μέρες μας, καθώς δεν είναι λίγα τα κρούσματα που βγαίνουν στην επιφάνεια. Εκτός από σωματική βία, οι μαθητές πραγματοποιούν μεταξύ τους πολλές φορές λεκτική βία, το λεγόμενο μπούλινγκ, με τους καθηγητές να προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα ενημερώνοντας πρώτα από όλους τους ίδιους τους γονείς. Βέβαια όπως φαίνεται κάποιες φορές και αυτοί δεν δείχνουν να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments