Video

Jennifer Aniston: Στόλισε δέντρο με τον Brad Pitt

Jennifer Aniston: Στόλισε δέντρο με τον Brad Pitt
Jennifer Aniston: Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε και πάλι μαζί στο σπίτι της γνωστής ηθοποιού.

Jennifer Aniston: Η γνωστή ηθοποιός και ο Brad Pitt αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους το 2005. Οι δυο τους παντρεύτηκαν και στη συνέχεια χώρισαν. Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 14 χρόνια από τον χωρισμό τους, παραμένουν δυο καλοί φίλοι.  Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η χολιγουντιανή σταρ διοργάνωσε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι που κάνει κάθε χρόνο, στο οποίο καλεί τους φίλους της για να στολίσουν όλοι μαζί! Σύμφωνα με το People, η Jennifer Aniston κάλεσε αρκετούς διάσημους φίλους της, ανάμεσά τους και ο πρώην σύζυγός της, Brad Pitt.

“Έχουν έρθει σε επαφή από τα γενέθλιά της και κρατούν καλές φιλικές σχέσεις” ανέφερε πηγή στο περιοδικό. Μεταξύ των λαμπερών προσώπων που έδωσαν “το παρών” ήταν η Gwyneth Paltrow, η Kate Hudson και ο Jimmy Kimmel, ο οποίος ήταν καλεσμένος της και στο πάρτι”Ευχαριστιών” που είχε διοργανώσει η ηθοποιός.

Το πρώην ζευγάρι πρόκειται σε λίγες εβδομάδες να συναντηθεί και επίσημα μαζί καθώς είναι και οι δύο υποψήφιοι στην 77η απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Η Jennifer Aniston είναι υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού για τη σειρά “The Morning Show” ενώ ο Brad Pitt διεκδικεί την Χρυσή Σφαίρα Ανδρικού Ρόλου για την ταινία “Once Upon a Time in Hollywood“.

Δείτε τι αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ για το γεγονός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments