Video

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τσακώθηκε με δημοσιογράφο και αποχώρησε την ώρα της εκπομπής

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τσακώθηκε με δημοσιογράφο και αποχώρησε την ώρα της εκπομπής
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Χαμός έγινε μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του δημοσιογράφου, Γιάννη Στρατάκη, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ο κ. Μπογδάνος ήταν φιλοξενούμενος σε εκπομπή του Blue Sky με θέμα το κοινωνικό μέρισμα, όμως η συζήτηση «πήρε φωτιά» με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να κατηγορεί τον δημοσιογράφο για «στρατευμένη δημοσιογραφία» και τον κ. Στρατάκη να του ζητά να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια λέγοντας ότι ο ίδιος έκανε στρατευμένη δημοσιογραφία προκειμένου να εκλεγεί βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Μήπως μιλάς στον διπλανό σου;», ρώτησε ο κ. Μπογδάνος αναφερόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιανούλη, ο οποίος, επίσης συμμετείχε στο πάνελ. «Έχω μάθει να αντιμετωπίζω την αλήθεια της Αριστεράς στη ζωή μου. Θα κάτσω να με προσβάλλει ο Στρατάκης;» είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αποχώρησε από την εκπομπή.

Το βίντεο με την αποχώρηση Μπογδάνου:

Αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος:

Γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1979 στο Μαρούσι και κατάγεται από την Νάξο. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο King’s College του Λονδίνου και ολοκλήρωσε εκπαίδευση στα Οικονομικά στο London Business School. Εκεί, στο Λονδίνο εργάστηκε ως σύμβουλος επικοινωνίας και στην ανάπτυξη επιχειρήσεων στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, ενώ παρακολούθησε σεμινάρια μακροοικονομικών στην Σχολή Επιχειρήσεων του Λονδίνου. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος και να παρουσιάζει πολιτικές και ενημερωτικές εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Εξελέγη Βουλευτής Α΄ Αθηνών για πρώτη φορά στις εκλογές του Ιουλίου 2019 με τη Νέα Δημοκρατία. Είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments