Αθλητισμός

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Τον θέλει πίσω ο Παναθηναϊκός

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Τον θέλει πίσω ο Παναθηναϊκός
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί ο νεαρός επιθετικός να επιστρέψει στην ομάδα, αλλά ο Πανιώνιος αρνείται να διακόψει τον δανεισμό του

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Το καλοκαίρι του 2019 ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει την επέκταση του συμβολαίου του νεαρού επιθετικού μέχρι το 2022. Όμως λίγες βδομάδες αργότερα, έφυγε δανεικός για τον Πανιώνιο. Ο Γιώργος Δώνης έκρινε ότι ο νεαρός άσος πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να μπορέσει να βοηθήσει στο μέλλον τον Παναθηναϊκό.

Μία απόφαση που πλέον έχουν μετανιώσει στο Τριφύλλι. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έχει αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια με τον Πανιώνιο σκοράροντας 5 φορές. Ο νεαρός άσος θα μπορούσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο σκοράρισμα, καθώς οι “αντικαταστάτες” του δεν έχουν προσφέρει σχεδόν καθόλου. Συγκεκριμένα ο Κολοβος σε 13 συμμετοχές έχει 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ ο Μολό σε 6 ματς έχει 1 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ.

Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού έχουν επαφές με τους ανθρώπους του Πανιωνίου προκειμένου να διακοπεί ο δανεισμός του Εμμανουηλίδη, ωστόσο στη Νέα Σμύρνη δεν είναι διατεθειμένοι να συναινέσουν, ειδικά μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του 19χρονου επιθετικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments