Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης: Μετρά αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή

Κώστας Φορτούνης: Μετρά αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή
Κώστας Φορτούνης: Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται προ των πυλών για την επιστροφή στη δράση αφήνοντας πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του.

Κώστας Φορτούνης: Το καλοκαίρι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βίωσε τη χειρότερη στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο σοβαρός τραυματισμός στη προετοιμασία έμελλε να τον διατηρήσει εκτός δράσης έξι μήνες, περνώντας από τη πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα στους χιαστούς. Σήμερα ο 27χρονος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης μετρώντας αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο μεσοεπιθετικός εμφανίζεται έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων κάνοντας χαρούμενους τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός το καλοκαίρι είδε τον παίκτη που υπολόγιζε ως “εγκέφαλο” της ομάδας του να βρίσκεται εκτός δράσης, ωστόσο τώρα ξέρει πως ο Φορτούνης επιστρέφει και μαζί με αυτόν ο Ολυμπιακός θα έχει τη λύση του Ματιέ Βαλμπουενά.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται στη τελική ευθεία βάζοντας ως στόχο την επιστροφή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι “Ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν την Ένωση στις 26 Ιανουαρίου, με τον Κώστα Φορτούνη να “σημαδεύει” το συγκεκριμένο παιχνίδι ως αυτό που θα επιστρέψει και πάλι στη δράση.

Καθημερινά, ο 27χρονος εμφανίζεται όλο και πιο έτοιμος ανεβάζοντας ρυθμό στις προπονήσεις χαροποιόντας τον προπονητή του. Η απουσία του Κώστα Φορτούνη έχει στοιχίσει σε ποιότητα στους “Ερυθρόλευκους”, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό τα τελευταία δύο χρόνια να έχει ηγετική παρουσία στην ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments