Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [18/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [18/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (18/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (18/12/19).

  • Κριός

Η ενέργεια γύρω σας είναι χαλαρή αν και εσείς απέχετε αρκετά από αυτή. Κάντε κάτι που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο, δείτε μια ταινία με κάποιο φίλο, αρχίστε το πλέξιμο. Το να επικεντρωθείτε στην ερωτική σας ζωή, δεν θα σας οδηγήσει γρήγορα εκεί που θέλετε.

  • Ταύρος

Εσείς, σπιτόγατοι! Σίγουρα το να χαλαρώνετε, να διαβάζετε και να τακτοποιείτε το σπίτι, ακούγεται πιο απολαυστικό από το να τρέχετε πάνω-κάτω στην πόλη. Κάντε ό,τι σας αρέσει. Αυτή είναι μία από τις πολυτέλειες που απολαμβάνετε ως αδέσμευτοι.

  • Δίδυμοι

Η σημερινή δεν είναι και η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου… Αλλά τουλάχιστον θα αισθανθείτε ικανοποίηση διεκπεραιώνοντας πολλά από τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Βάλτε κι ένα πλυντήριο. Θα χρειαστείτε την αγαπημένη σας μπλούζα τις επόμενες μέρες.

  • Καρκίνος

Πάρτε πρωτοβουλίες στην ερωτική σας ζωή: Τα άστρα λένε ότι σύντομα θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Αφήστε το ένστικτο να σας καθοδηγήσει για το ποιον/ποια θα πρέπει να πλησιάσετε τώρα και με ποιο τρόπο. Θα πέσει διάνα.

  • Λέων

Η περηφάνια μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, αν και τώρα είναι υποτονική. Η μετριοφροσύνη (και ειδικά η προθυμίας σας να ξεβολευτείτε) σας κάνει γοητευτικούς.

  • Παρθένος

Η τακτοποίηση της ντουλάπας σας μπορεί να περιμένει. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθείτε στις φιλίες – ίσως και σε κάτι περισσότερο. Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάποιες δουλειές, πάρτε μαζί σας κάποιον ώστε να το διασκεδάσετε. Κοιτάξτε! Κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα!

  • Ζυγός

Κάποιες φορές είναι απλά πιο εύκολο να αφήνεστε σε μια υπερβολική συναισθηματική κατάσταση και ό,τι γίνει. Σκεφτείτε να νοικιάσετε μια δακρύβρεχτη ταινία, μόνο και μόνο για να ξεσπάσετε. Εναλλακτικά, εκτονωθείτε στον σάκο του μποξ.

  • Σκορπιός

Μπορεί να φαίνεται ότι το μόνο που θέλετε, είναι να αφήσετε τα πράγματα να έρθουν σε εσάς. Αλλά έχετε εξαιρετικό ένστικτο για το τι πρέπει να κάνετε και να πείτε… Για να μην αναφέρουμε και την κατάλληλη χρονική στιγμή. Σίγουρα δεν θα λειτουργήσει ανασταλτικά.

  • Τοξότης

Κρατήστε ελεύθερο το πρόγραμμά σας σήμερα. Η διάθεσή σας είναι στα ύψη και θα θέλετε να είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε και όποτε θέλετε. Βεβαιωθείτε ότι θα βάλετε και λίγη γυμναστική, ώστε να ισορροπήσετε τα πράγματα.

  • Αιγόκερως

Αν έχετε βάλει στο μάτι κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ίσως θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επανεξετάσετε την κατάσταση. Γιατί να μην κρατήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές, ώστε παράλληλα να καλλιεργήσετε μερικές ακόμη ερωτικές προοπτικές;

  • Υδροχόος

Οι ενστικτώδεις αντιδράσεις σας μπορεί να μην πέφτουν έξω – αλλά στην παρούσα φάση ίσως είναι κάπως έντονες. Σκεφτείτε μήπως παίρνετε πολύ προσωπικά μια συγκεκριμένη κατάσταση. Θα σας βοηθήσει αν πάρετε μια δεύτερη γνώμη από κάποιον φίλο.

  • Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό λαμβάνετε επιπλέον εκτίμηση από τους γύρω σας. Και όχι άδικα: Είστε εξαιρετικά γοητευτικοί, πολύ διασκεδαστικοί και γενικά υπέροχοι! Βγείτε εκεί έξω και απολαύστε το.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments