Διεθνή

Μόσχα: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο κέντρο της πόλης [vid]

Μόσχα: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο κέντρο της πόλης [vid]
Μόσχα: Πυροβολισμοί ακούστηκαν στο κέντρο της Μόσχας, κοντά στην έδρα της υπηρεσίας ασφαλείας FSB.

Μόσχα:Η ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας FSB έκανε γνωστό ότι άγνωστος άνοιξε πυρ κοντά στην έδρα της στη Μόσχα και υπάρχουν τραυματίες, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax. Σύμφωνα με την FSB, ο δράστης εξουδετερώθηκε, τα στοιχεία του ταυτοποιούνται, μεταδίδει το RIA.  Ειδικές δυνάμεις με αυτόματα όπλα αναπτύχθηκαν στην περιοχή όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, ανέφερε το Reuters επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και ζήτησε από τους πολίτες να απομακρυνθούν. Πέντε ασθενοφόρα εθεάθησαν να αναχωρούν από το σημείο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

Νέοι πυροβολισμοί ακούγνται στο κέντρο της Μόσχας, κοντά στα κεντρικά της FSB

Νέοι πυροβολισμοί ακούγoνται στο κέντρο της Μόσχας κοντά στην έδρα της FSB, μεταδίδει δημοσιογράφος του Reuters.  Ένας αστυνομικός εθεάθη να κείτεται αναίσθητος στο έδαφος, αναφέρει η ίδια πηγή.  Η αστυνομία επέκτεινε την περιοχή αποκλεισμού κοντά στο σημείο των πυροβολισμών.  Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε για το περιστατικό έξω από το κτίριο της FSB.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments