Lifestyle

GNTM 2: Πήρε “φωτιά” το Twitter για τον τελικό με τις δύο νικήτριες [pics]

GNTM 2: Πήρε “φωτιά” το Twitter για τον τελικό με τις δύο νικήτριες [pics]
GNTM 2: Έπεσε το σύστημα ψηφοφορίας του κοινού στον τελικό του GNTM2 και έγινε χαμός στο Twitter από τα σχόλια.

GNTM 2: Ο τελικός του GNTM 2 ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη ανατροπή, καθώς αναδείχθηκαν δύο νικήτριες επειδή έπεσε το σύστημα ψηφοφορίας του κοινού. Πιο συγκεκριμένα, η Άννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο μοιράστηκαν από κοινού την πρώτη θέση, καθώς προσμετρήθηκε μόνο η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής που είχε δώσει στις δύο καλλονές ισοβαθμία.

Εμφανώς αμήχανη, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι 500.000 άνθρωποι μπήκαν στην επίσημη ιστοσελίδα να ψηφίσουν για την τελική νικήτρια του GNTM 2, με συνέπεια το σύστημα να καταρρεύσει. Και εφόσον το σύστημα κατέρρευσε, η ψήφος – γνώμη των δεκάδων αυτών χιλιάδων τηλεθεατών (και πολλών ακόμη που δεν κατάφεραν ποτέ να μπουν στο υπό κατάρρευση σύστημα) δεν ελήφθη υπόψιν στην τελική βαθμολογία. Όπως φαίνεται δεν κατέστη δυνατό να υπάρξει καν καταμέτρηση των ψήφων.

Αναμφίβολα η ψήφος του κοινού θα έδινε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην παίκτρια εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις και θα αναδείκνυε μόνο μία νικήτρια. Εάν είχε συμπεριληφθεί υπόψη στο τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είχε φέρει και μια απόλυτη ανατροπή, δεδομένου ότι η αδικημένη τρίτη φιναλίστ Κέισι Μίζιου ήταν μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τις Ταραμπάνκο – Ηλιάδου.

Όπως είναι φυσικό, οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός. Κάποιοι εξέφρασαν παράπονα επειδή ήταν ένα λεπτό η ψηφοφορία ενώ περισσότεροι ήταν εκείνοι που τρόλαραν με άκρως ευρηματικές ατάκες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments