Αθλητισμός

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: “Φλερτάρει” με δανεισμό ο Σέρβος

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: “Φλερτάρει” με δανεισμό ο Σέρβος
Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Ο ανταγωνισμός στα εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι τόσο μεγάλος που θέτει τον 22χρονο τελευταίο στην κούρσα, έτοιμο να βρει σε άλλο σύλλογο τον χαμένο χρόνο συμμετοχής.

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Ο ευχάριστος “πονοκέφαλος” του Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι άλλος από τη θέση των εξτρέμ. Εκεί οι “Ερυθρόλευκοι¨έχουν πληθώρα επιλογών, με τις λύσεις στα χέρια του Πορτογάλου να είναι συνάμα ποιοτικές. Μασούρας, Ποντένσε, Σουντανί,Λοβέρα αλλά και Ραντζέλοβιτς “γεμίζουν” τα φτερά της ομάδας των Πειραιωτών.

Ωστόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού πρέπει αυτές τις λύσεις να τις εναρμονίσει αναλόγως. Όσο και να ανακατέψει την… τράπουλα ο Πέδρο Μαρτίνς κάποιοι θα μένουν παραπονεμένοι, αφού βλέπουν τον χρόνο συμμετοχής τους να είναι αρκετά περιορισμένος σε σχέση με αυτόν που περίμεναν πως θα έχουν τη φετινή σεζόν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, με τον 22χρονο Σέρβο να ξεκινά ιδανικά τη σεζόν ερχόμενος τις περισσότερες φορές από τον πάγκο. Το τελευταίο διάστημα ο νεαρός βλέπει όλο και περισσότερο τα παιχνίδια της ομάδας του μακριά από τις τέσσερις γραμμές. Η εικόνα αυτή “φουντώνει” τα σενάρια που θέλουν τους “Ερυθρόλευκους” να παραχωρούν τον παίκτη δανεικό, προκειμένου να έχει τον χρόνο που επιθυμεί και απαιτείται προκειμένου να μην χάσει έδαφος από την σπουδαία εξέλιξη του.

Για την ώρα δεν έχει βγει στην επιφάνεια ομάδα που θα ενδιαφερόταν για την απόκτηση του νεαρού έστω και με την μορφή δανεισμού, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως αν οι “Ερυθρόλευκοι” επισημοποιήσουν πως ο παίκτης παραχωρείται θα επικρατήσει το… αδιαχώρητο για χάρη του!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments