Αθλητισμός

Μπρούνο: Έτσι μπήκε και πάλι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς

Μπρούνο: Έτσι μπήκε και πάλι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς
Μπρούνο: Ο βραζιλιάνος εξτρέμ κατάφερε να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς.

Μπρούνο: Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ολυμπιακός απέκτησε τον έμπειρο εξτρέμ που είχε δώσει τα διαπιστευτήρια του στον Ατρόμητο. Η μεταγραφή του στον Πειραιά θεωρήθηκε σπουδαία και αυτό φάνηκε από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολόγιζε για βασικό τον Μπρούνο κάτι που φρόντιζε να το δείχνει και στην πράξη.

Ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν ήταν αντάξιος των προσδοκιών με αποτέλεσμα να αρχίσει να χάνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Στη συνέχεια περιορίστηκε τόσο πολύ ο χρόνος συμμετοχής του που υπήρχαν σκέψεις αποχώρησης. Μάλιστα, ο Άρης έδειχνε έτοιμος να κάνει κίνηση για τον δανεισμό του σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποφάσιζε να τον δώσει.

Γύρισε την κατάσταση ο Μπρούνο

Για τον Μαρτίνς, όμως ο Μπρούνο δεν είχε τελειώσει και σε αυτό φυσικά τον βοήθησε ο ίδιος ο παίκτης. Ο Βραζιλιάνος δούλευε καθημερινά στις προπονήσεις και ήταν σαν να λέει στον Μαρτίνς ότι «θα γυρίσω και θα παίξω». Με την ΑΕΛ έκανε καλό παιχνίδι. Μπορεί να μην έχει κάνει τη φανταστική ενέργεια, αλλά ήταν σωστός σε θέματα τακτικής, πίεσε τους αντιπάλους του και κέρδισε κατοχές.

Το σημαντικότερο ήταν ότι έβγαλε αντίδραση μετά από εκείνο το παιχνίδι με τη Μπασακσεχίρ και φυσικά δεν τον πήρε από κάτω όλο αυτό το διάστημα που δεν έπαιζε. Τον βοήθησε επίσης και το γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς του έδειξε πως τον πιστεύει και πως του μιλούσε συνεχώς. Πλέον ο Μπρούνο μπορεί να το γυρίσει για τα καλά το… χαρτί και να μην τεθεί θέμα δανεισμού του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments