Αθλητισμός

Βόλος – Ολυμπιακός: Μπάμπης Χριστόγλου – Κώστας Νικολακόπουλος για την απώλεια και τα παράπονα του Ολυμπιακού

Βόλος – Ολυμπιακός: Μπάμπης Χριστόγλου – Κώστας Νικολακόπουλος για την απώλεια και τα παράπονα του Ολυμπιακού
Βόλος - Ολυμπιακός: Οι δυο γνωστοί δημοσιογράφοι μίλησαν για το παιχνίδι του Ολυμπιακού και τα σοβαρά παράπονα που έχουν οι "ερυθρόλευκοι".

Βόλος – Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες υπέπεσαν σε γκέλα εκτός προγράμματος στον Βόλο. Ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος καθώς είχε καλές φάσεις και δοκάρια, αλλά στον Πειραιά έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα οι “ερυθρόλευκοι” φωνάζουν για το γκολ του Σουντανί που ακυρώθηκε ως οφσαίντ, αλλά και μια φάση που ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ελ Αραμπί.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Κώστας Νικολακόπουλος και Μπάμπης Χριστόγλου σχολίασαν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 το 0-0 του Ολυμπιακού με τον ΝΠΣ Βόλο. Αρχικά ο Μπάμπης Χριστόγλου είπε: “Κάποια πράγματα δεν μπορούν να μπουν σε καμία λογική. Υπάρχει γκολ που είναι κανονικό και δεν το μετράνε ενώ πάνε στο VAR. Υπάρχουν δυο πέναλτι σε μια φάση, πάλι με χρήση VAR δεν το έδωσαν”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε αναλυτικά όσα ανέφερε:

Από την πλευρά του ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε: “Είχα πει σε άλλη εκπομπή, το είχα γράψει και σε κείμενο μου ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το Europa League, αλλά δεν μπορεί να πάρει το Ελληνικό πρωτάθλημα έτσι όπως παίζεται. Αυτό είναι το σχόλιο μου για το σημερινό παιχνίδι. Έτσι όπως διεξάγεται το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να το πάρει ο Ολυμπιακός“.

Ακούστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments