Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [24/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [24/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (24/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (24/12/19).

Κριός

Μην μπλεχτείτε με λεπτομέρειες σήμερα. Απλά επικεντρωθείτε σε αυτό που χρειάζεται να γνωρίζετε και αφήστε τα υπόλοιπα για αργότερα. Μια χαλαρωτική βραδιά με το ταίρι σας θα σας φτιάξει τη διάθεση. Αύριο θα είστε σε καλύτερη φάση για να ασχοληθείτε εκτενέστερα.

 Ταύρος

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα το ταίρι σας σάς φαίνεται πιο ελκυστικό από ότι συνήθως. Πείτε του πώς σας κάνει να αισθάνεστε. Μην ντρέπεστε να εκδηλώσετε την αγάπη σας!

 Δίδυμοι

Σήμερα παρακολουθήστε ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να αποφύγετε τα προβλήματα αργότερα. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι. Ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να μοιραστεί μαζί σας την ευθύνη.

 Καρκίνος

Δεν είναι ποτέ άσχημη στιγμή για να κάνετε ρομαντικά σχέδια, έτσι δεν είναι; Οργανώστε κάτι πολύ ρομαντικό για να κάνετε με το ταίρι σας αλλά μην του αποκαλύψετε ακόμη τι είναι. Κάντε του έκπληξη.

 Λέων

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη για λίγη ενδοσκόπηση και αποζητάτε την ηρεμία. Προσκαλέστε το ταίρι σας στον κόσμο σας και μοιραστείτε μαζί του ό,τι σας απασχολεί.

 Παρθένος

Όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο. Μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε πίσω κάτι που σας άρεσε αλλά δε χρειάζεται να στενοχωριέστε. Οι προοπτικές για εσάς και το ταίρι σας δεν ήταν ποτέ καλύτερες.

 Ζυγός

Έχετε τόσο καλή αντίληψη, που μπορεί να προσέξετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον/τη σύντροφό σας πριν καν το αντιληφθεί ο/η ίδιος/α. Πείτε του/της ότι θα είστε πάντα δίπλα του/της και ακούστε τον/την όταν θα αισθανθεί έτοιμος/η να σας μιλήσει.

 Σκορπιός

Πείτε στο ταίρι σας ότι θα είστε πάντα δίπλα του για να το βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Αυτή τη στιγμή έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του και είναι πολύ αγχωμένο για να ζητήσει βοήθεια. Θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την προσφορά σας.

 Τοξότης

Μην αφήνετε τις παραξενιές των αγαπημένων σας ατόμων να σας ρίξουν τη διάθεση. Όλοι έχουμε τις ιδιοτροπίες μας. Το να αγαπάτε κάποιον/α με τα ελαττώματα του/της είναι προϋπόθεση για μια δυνατή σχέση.

Αιγόκερως

Αν θέλετε να οργανώσετε μια ρομαντική απόδραση με το ταίρι σας, ξεκινήστε να την προγραμματίζετε άμεσα. Αν έχετε προετοιμάσει τα πάντα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια θα το απολαύσετε περισσότερο.

 Υδροχόος

Μετά από μια ιδιαίτερα ταραγμένη συναισθηματική περίοδο, αρχίζετε και πάλι να αισθάνεστε σίγουροι και ήρεμοι στη σχέση σας. Πάντα θα υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Η διαφορά έγκειται στο πώς θα τις χειριστείτε.

 Ιχθύες

Μην εμπλέκεστε τόσο στις ζωές των φίλων σας, ώστε να παραμελείτε τη σχέση σας. Να είστε ευγνώμονες για την όμορφη και ήρεμη σχέση που έχετε δημιουργήσει. Αφήστε τα δράματα για τους άλλους.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments