Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Καρέρα θέλει άμεσα στόπερ και χαφ – Συνάντηση Μελισσανίδη με Ίβιτς

ΑΕΚ: Ο Καρέρα θέλει άμεσα στόπερ και χαφ – Συνάντηση Μελισσανίδη με Ίβιτς
ΑΕΚ: Η μεταγραφική περίοδος έχει αρχίσει να "τρέχει" για την ΑΕΚ και ο Μάσιμο Καρέρα θέλει επειγόντως στόπερ και χαφ.

ΑΕΚ: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στην ΑΕΚ βλέπουν παίκτες για ενίσχυση. Ο Ίλια Ίβιτς τις τελευταίες μέρες εργάζεται πυρετωδώς και αξιολογεί τις προτεραιότητες της ΑΕΚ για να κλείσουν άμεσα οι τρύπες στο ρόστερ. Την ίδια ώρα ο Καρέρα πιέζει για να τελειώσουν άμεσα οι περιπτώσεις παικτών που απασχολούν την Ένωση και αυτό δεν αφορά μόνο την άμυνα αλλά και τη μεσαία γραμμή.

Προτεραιότητα αποτελεί ο στόπερ, με τον Μπάρμπα να είναι ένας από τους υποψήφιους που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Καρέρα και του Ίβιτς.

Ωστόσο, εξίσου επιτακτική είναι και η απόκτηση ενός χαφ για την Ένωση με τους “κιτρινόμαυρους” να παρακολουθούν διάφορες περιπτώσεις παικτών. Η ΑΕΚ αναζητά έναν παίκτη, ο οποίος να είναι καλός στο αμυντικό κομμάτι αλλά να έχει και δημιουργικές δυνατότητες, καθώς είναι ένα σημείο στο οποίο έχει σημαντική έλλειψη το ρόστερ της ομάδας του Καρέρα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα έχει ραντεβού με τον Ίλια Ίβιτς για τα μεταγραφικά

Ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη θα έχει στο τέλος της εβδομάδας ο Ίλια Ίβιτς, για να καθοριστούν οι ανάγκες και το μπάτζετ της ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μετά τη συνάντηση που θα έχουν ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης θα υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ. Το ραντεβού θα πργαματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας, αν και ο Ίβιτς έχει ήδη ενημερώσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις μεταγραφικές ανάγκες. Το ραντεβού ωστόσο θα οριστικοποιήσει τα πράγματα, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστελι το ενδεχόμενο κάποιες πιθανές πωλήσεις να επηρεάσουν τις αγορές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments