Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [26/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [26/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (26/12/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (26/12/19). Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για έναν χρόνο ακόμη. Τώρα προσεγγίζετε τα πάντα με περισσότερη σοβαρότητα. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, προκειμένου να σημειώνετε πρόοδο.

Η Νέα Σελήνη αναδύεται σήμερα, ταυτόχρονα με μια Ηλιακή Έκλειψη στην ίδια μοίρα του Αιγόκερω. Αυτή η Έκλειψη συναντά τον Δία, που βρίσκεται σε αίσια όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα αποπνέει αισιοδοξία. Αποτελεί την ώθησή σας προς το κατώφλι της νέας χρονιάς. Η οπτική σας είναι απόλυτα θετική και μπαίνετε στην επεξεργασία των σοβαρών σχεδίων σας!

Την Πέμπτη θα επιδιώξετε να κάνετε πιο ευχάριστα πράγματα, να διασκεδάσετε με διάφορες δραστηριότητες μέσα ή έξω από το σπίτι σας. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να παρακολουθήσετε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις ή για να δειπνήσετε σε ένα εστιατόριο. Η Πέμπτη είναι καλή μέρα για ταξίδια και τυχόν αλλαγές που θα σας βγάλουν από την καθημερινή ρουτίνα. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων και για ερωτικές εμπειρίες.

Οι φιλικές σας σχέσεις με άτομα στα ζώδια της Φωτιάς ή του Νερού, θα σας γεμίσουν θετικά συναισθήματα ή θα σας προσφέρουν καινούργιες ιδέες για να προσμένετε στο μέλλον. Οι σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου θα είναι πιο περίπλοκες. Γι’ αυτό να είστε διακριτικοί, διπλωματικοί και να αποφύγετε τις ευθείες αντιπαραθέσεις. Αν και η μέρα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, προσπαθήστε να αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα που θα συνταξιδέψετε.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη

Την Πέμπτη θα περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας χωρίς να αγχώνεστε για τίποτα. Σήμερα θα ευχαριστηθείτε περισσότερο την επικοινωνία σας με τους άνδρες, ανεξάρτητα από το θέμα των συζητήσεών σας. Αυτές τις γιορτές, οι δραστηριότητες με παιδιά ή οι συγκεντρώσεις με φίλους θα σας προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω

Έχετε μπροστά σας μια λαμπερή και όμορφη μέρα, που θα ξεκινήσει με ένα μεγάλο χαμόγελο και θα τελειώσει με καλή διάθεση. Σήμερα θα είναι σημαντικό να αγνοήσετε τα παράπονα φίλων ή συγγενών σας. Αποφύγετε να βρεθείτε με άτομα που είναι πάντα δυσαρεστημένα με κάτι ή κάποιον. Σήμερα μπορεί να απογοητευτείτε από κάποια νέα ή μια συζήτηση με έναν άντρα. Αλλά θα είναι σημαντικό να φιλοσοφήσετε τη συγκεκριμένη κατάσταση και να την αποδεχθείτε.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου

Η Πέμπτη θα είναι μια σημαντική ημέρα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Προγραμματίστε καλά τα καθήκοντά σας, μην καθυστερείτε τίποτα και επικεντρωθείτε όσο μπορείτε στην ολοκλήρωσή τους. Θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο για να συναντήσετε ή να μιλήσετε σε κάποιους ανθρώπους στο σπίτι σας ή κάπου έξω. Αυτό θα είναι σημαντικό για εσάς γιατί ενέχει την ευκαιρία να πάρετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες, συμβουλές ή μια νέα ευκαιρία.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων

Σήμερα θα ξοδέψετε περισσότερη ενέργεια για να ευχαριστήσετε τους άλλους, παρά για να ικανοποιήσετε τις δικές σας επιθυμίες. Αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο και θα ανταμειφθείτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σήμερα πρέπει να δώσετε προσοχή στη σχέση σας με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα… Θα προσπαθήσει με δόλια μέσα να επιτύχει το στόχο της, χρησιμοποιώντας τις ευκαιρίες ή τις επαφές σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments