Αθλητισμός

Παϊτίμ Κασάμι: “Ψήνεται” για επιστροφή στον Ολυμπιακό

Παϊτίμ Κασάμι: “Ψήνεται” για επιστροφή στον Ολυμπιακό
Παϊτίμ Κασάμι: Ο Ελβετός μέσος θα ενδιαφερόταν για μια πιθανή επιστροφή στον Ολυμπιακό, αν και έχει ακόμα κάποιους ενδοιασμούς.

Παϊτίμ Κασάμι: Ο Ελβετός μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 2014 μέχρι το 2016 και τη σεζόν 2016 – 2017 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει εσχάτως βρεθεί ξανά στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους». Ο ίδιος τη δεδομένη χρονική στιγμή αγωνίζεται στη Σιόν, με την οποία το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2020. Αυτό σημαίνει πως από τον Ιανουάριο ο Κασάμι θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει και να μετακινηθεί σε αυτήν ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο Ελβετός χαφ έχει ενεργό ρόλο στη Σιόν και θεωρείται ένα από τα απαραίτητα εργαλεία της ομάδας του. Στον Ολυμπιακό έχει αρκετούς φίλους που θέλουν να τον δουν να φοράει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα. Ωστόσο, η περίπτωση του δεν έχει προχωρήσει ιδιαίτερα. Πρόσφατα ο πρόεδρος της ελβετικής ομάδας ο Κριστιάν Κονσταντίν ρωτήθηκε αν ο Κασάμι θα είναι στη Σιόν το 2020 και απάντησε: «Πιστεύω πως ναι γιατί έχει συμβόλαιο και επίσης δεν έχει εκφράσει κάποια επιθυμία να φύγει. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της τότε αυτός είναι ο Κασάμι», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Σιόν.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ο Παϊτίμ Κασάμι θα ενδιαφερόταν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο μόνος ενδοιασμός για την επιστροφή του αφορά στις ισορροπίες των αποδυτηρίων, αλλά πολλοί εκτιμούν ότι μπορεί να βοηθήσει, παίρνοντας θέση στο πλευρό του Γκιλιέρμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments