Lifestyle

Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Η ανερχόμενη δύναμη στις αθηναϊκές πίστες [pic]

Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Η ανερχόμενη δύναμη στις αθηναϊκές πίστες [pic]
Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Η ξανθιά τραγουδίστρια ήρθε για να μείνει στη μουσική και στο μυαλό των ανδρικού πληθυσμού.

Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice, την άνοιξη του 2015. Καστανόξανθη, με αγγελικό πρόσωπο και βλέμμα που μαγνητίζει, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, αλλά ακόμα περισσότερο με την αγγελική φωνή της. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο μουσικό show του ΑΝΤ1 ήταν και το εισιτήριο για τη συνεργασία της με τον Νίκο Βέρτη. Στη συνέχεια πραγματοποίησε εμφανίσεις στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ δεν άργησε να κυκλοφορήσει και πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Δεν Μπορώ», από την Panik Records και την Criminal Music.

Σήμερα συνεχίζει σταθερά ανοδικά βήματα στη μουσική βρισκόμενη στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου και της Ζόζεφιν στο “Κέντρο Αθηνών”. Το σαγηνευτικό της βλέμμα σε συνδυασμό το αψεγάδιαστο κορμί της δημιουργούν ένα εκρηκτικό σύνολο που ο ανδρικός πληθυσμός “παραμιλάει” στην εικόνα του.

Δεδομένα είναι από τις όμορφες παρουσίες που δεν μένουν μονάχα εκεί, καθώς διαθέτει εξαιρετική φωνή κερδίζοντας τις καλύτερες κριτικές στην μέχρι τώρα καριέρα της. Η Ανδρομάχη έχει όλο το μέλλον μπροστά της να λάμψει στον χώρο και γιατί όχι να πρωταγωνιστήσει στις αθηναϊκές πίστες.

Ας αφήσουμε όμως λίγο την φωνή, να μιλήσει λίγο η εικόνα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments