Αθλητισμός

Φακούντο Περέιρα: Στο στόχαστρο του Παναιτωλικού

Φακούντο Περέιρα: Στο στόχαστρο του Παναιτωλικού
Φακούντο Περέιρα: Τις τελευταίες μέρες οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είναι καθημερινές, με τον ποδοσφαιριστή να περιμένει την επίσημη πρόταση για να αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Φακούντο Περέιρα: Ο Παναιτωλικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League, πάνω μόνο από τον Πανιώνιο. Οι “κυανοκίτρινοι” θέλουν να κάνουν την ανατροπή και ανέβουν βαθμολογικά προκειμένου να έχουν ελπίδες να παραμείνουν στην κατηγορία στο τέλος της σεζόν.

Για τον λόγο αυτό η ομάδα του Αγρινίου έχει προχωρήσει ήδη στην ανακοίνωση τριών μεταγραφών και έπεται και συνέχεια. Μουνιέ, Τζανακάκης και Κέβιν έχουν αφιχθεί στο Αγρίνιο, ενώ την Πέμπτη (2/1) αναμένουν και τον Άλβαρεζ. Τα «καναρίνια» αναμένεται να κινηθούν για τουλάχιστον δύο ακόμα ποδοσφαιριστών.Για τερματοφύλακα και επιθετικό.

Για τη θέση του φορ στον Παναιτωλικό έχουν ξεχωρίσει τον Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντίνος επιθετικός που αγωνίζεται στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε δύο σεζόν (2014/15 και 2016/17) έχοντας 55 συμμετοχές και 18 γκολ. Ο 32χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι με τον κυπριακό σύλλογο, στον οποίο αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2018, αλλά δεν λέει όχι σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα.

Τις τελευταίες μέρες οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είναι καθημερινές, με τον ποδοσφαιριστή να περιμένει την επίσημη πρόταση για να αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments