Αθλητισμός

Μίροσλαβ Στοχ: Περιμένει προτάσεις ο ΠΑΟΚ

Μίροσλαβ Στοχ: Περιμένει προτάσεις ο ΠΑΟΚ
Μίροσλαβ Στοχ: Αρκετές ομάδες φέρεται να ενδιαφέρονται για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Μίροσλαβ Στοχ: Ο Σλοβάκος άσος του ΠΑΟΚ εξακολουθεί να μην μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα στον ΠΑΟΚ και συνεχίζει να μην βρίσκεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα. Ακόμα και με απουσίες ο Στοχ δεν μπαίνει καν στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες μέρες ακούγονται φήμες γύρω από το όνομα του όσον αφορά το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και συγκεκριμένα ομάδες της Τουρκίας.

Μετά την αναφορά για ενδιαφέρον της Γκεζτέπε τις προηγούμενες ημέρες, νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο αυτή τη φορά για έντονο ενδιαφέρον της Κόνιασπορ για τον Στοχ, τονίζοντας πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Η τουρκική ομάδα θα προχωρήσει σε ενίσχυση την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με στόχο να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, και στο τραπέζι έχει πέσει η περίπτωση του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού αφού στην άκρη του πάγκου υπάρχει ένας παλιός του γνώριμος.

Ο Αϊκιούτ Κοτσαμάν είναι ο προπονητής της Κόνιασπορ, με τον οποίο ο Στοχ έχει συνυπάρξει στη Φενέρμπαχτσε. Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν πάρει ακόμα την τελική απόφαση αν θέλουν να παραχωρήσουν τον Σλοβάκο. Αν φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία του ΠΑΟΚ από ομάδα του εξωτερικού, η οποία να καλύπτει το συμβόλαιο και τα “θέλω” του παίκτη, τότε πολύ πιθανόν να προχωρήσει η μεταγραφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments