Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [31/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [31/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (31/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (31/12/19).

  • Κριός

Σήμερα θέλετε να είστε περισσότερο ευαίσθητοι απέναντι στα συναισθήματα του/της αγαπημένου/ης σας, ειδικά αν πρέπει να πείτε κάτι που θα τον/την αναστατώσει. Επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας και προσπαθήστε να είστε υποστηρικτικοί.

  • Ταύρος

Πλησιάστε το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να περνά μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και να χρειάζεται την υποστήριξή σας περισσότερο από ποτέ. Μόνο που ξέρει ότι θα είστε εκεί για εκείνον/η είναι αρκετό.

  • Δίδυμοι

Σήμερα επικεντρωθείτε στην συνεργατική πλευρά της σχέσης σας. Όταν εσείς οι δύο συνεργάζεστε, μπορείτε να επιτύχετε πολύ περισσότερα πράγματα από όσα ο καθένας μόνος του.

  • Καρκίνος

Μετά από μερικές μέρες που μείνατε κρυμμένοι στο καβούκι σας, αισθάνεστε έτοιμοι να βγείτε και να αντιμετωπίσετε πάλι τον κόσμο. Περάστε μια χαλαρή βραδιά με τον/την σύντροφό σας στο αγαπημένο σας στέκι.

  • Λέων

Μην αφήσετε ένα ασήμαντο ζήτημα να σας ρίξει τη διάθεση σήμερα. Το ταίρι σας δεν είναι τέλειο, έχει τις ιδιοτροπίες του όπως και εσείς. Προσπαθήστε να παραβλέψετε τα μειονεκτήματα του και επικεντρωθείτε στα προτερήματα του.

  • Παρθένος

Αν σήμερα όλα σας φαίνονται περίπλοκα και μπερδεμένα, μην αποπειραθείτε να τα αντιμετωπίσετε. Το ταίρι σας δεν ξέρει κάτι παραπάνω από εσάς. Απλά πάρτε τα πράγματα όπως έρθουν και όλα θα φτιάξουν.

  • Ζυγός

Αν σήμερα πάρετε τα πράγματα όπως έρθουν, θα περάσετε τη μέρα σας με λιγότερο άγχος. Αν το ταίρι σας έχει ήδη κάνει κάποια σχέδια, ακολουθήστε τα ακόμη και αν δεν είναι ακριβώς αυτό που είχατε στο μυαλό σας.

  • Σκορπιός

Αν το ταίρι σας έρθει σε εσάς με ένα τρελό σχέδιο, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να το ακολουθήσει. Μια από τις μεγαλύτερες χαρές στη ζωή, είναι να κάνετε πράγματα εκτός προγράμματος.

  • Τοξότης

Το ταίρι σας δεν είναι μόνο ερωτικός σύντροφος, είναι και έμπιστος φίλος. Να θυμάστε ότι θα είναι πάντα εκεί για εσάς, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

  • Αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε πολύ μακριά από την επίτευξη του στόχου σας ή από την πραγματοποίηση κάποιου ονείρου. Να είστε σίγουροι ότι εάν εσείς και το ταίρι σας επιμείνετε, θα μπορέσετε να καταφέρετε τα πάντα.

  • Υδροχόος

Τυχεροί! Όλα πάνε τέλεια στον κόσμο σας σήμερα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία, για να δείξετε στο ταίρι σας πόσα πολλά σημαίνει για εσάς. Παίζει μεγάλο ρόλο στην ευτυχία σας.

  • Ιχθύες

Το ταίρι σας μπορεί να μην σας λέει τι έχει στο μυαλό του με λόγια. Αλλά αν δώσετε λίγη προσοχή στη γλώσσα του σώματος του, θα μπορέσετε να καταλάβετε τι συμβαίνει. Όταν τα στοιχεία είναι εκεί. Εσείς απλά θα πρέπει να τα αντιληφθείτε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments